Svar på spørgerunde

Jeg ved godt det er længe siden jeg bad om spørgsmålene – men nu har jeg fået svaret på dem alle sammen og jeg håber at svarene er godt nok uddybt. Ellers så spørg, så skal jeg nok prøve at gøre det bedre.

Hvad er du mest stolt over i dit liv?
Uh, det var et svært spørgsmål.. Jeg ved faktisk ikke hvad jeg er mest stolt over. Jeg er stolt over, at jeg er tro ved mig selv og at jeg – trods hvad andre siger – altid følger mit hjerte.
Jeg tænker tatoveringer og piercinger. Har du nogle, hvis ja og hvorfor? Og hvis nej, hvorfor ikke?
Jeg har 3 stks tatoveringer; en tribal på foden, 4 stjerner på håndleddet og et hjerte på ryggen. Jeg ville rigtig gerne have mange flere tatoveringer, og jeg regner også med at jeg med tiden skal have flere. Jeg har lige pt. en plan om at jeg skal have noget tekst skrevet på min ene arm og have gjort den på ryggen større; pengene skal bare lige være der til det. 
Jeg har en piercing i navlen, som jeg faktisk overvejer hver dag om jeg skal pille ud. Jeg fik den et halvt år inden jeg blev konfirmeret, så den har jo også fuldt mig i mange år. Derudover har jeg en piercing i næsen; jeg er faktisk lidt i tvivl om man kalder det en piercing? Den har jeg ingen planer om at skal have ud lige foreløbig.
Hvor stammer navnet “Stubba” fra?
Historien om ‘stubba’ er egentlig lidt spøjs og samtidig lidt latterlig. Jeg er blevet kaldt ‘Stinna’ lige så længe jeg kan huske, og selvfølgelig ville det måske have været mere oplagt. Men en dag da kæresten skulle skrive til mig, kom han til at ramme forkert på tasterne, så istedet for at skrive ‘stinna’ kom han til at skrive ‘stubba’; hvis man kommer til at flytte sine fingre en tasterække til venstre, så rammer man ubb istedet for inn. (hvis det giver mening?), det har sidenhen bare hængt ved.
Din(e) yndlings film?
Jeg elsker jo mine kære twilight-film, det kommer vidst ikke bag på nogen. Men udover disse film, har jeg også favoritfilm som bland andet; 17 again, remember me, water for elephants osv. Og selvom det egentlig ikke er en film; så er jeg jo helt fortabt i The Vampire Diaries (gælder det?). Men jeg er typen der kan lide at se stort set alle former for film; alt fra tøsefilm til actionfilm. Dog bryder jeg mig ikke om gyser film; men det skyldes mest at jeg ikke kan sove om natten bagefter. Haha.
Din favorit tøjbutik?
Jeg må indrømme, at jeg faktisk ikke ved hvilken butik der er min favorit. Jeg er ikke så vild med at købe tøj, da jeg altid føler det som et nederlag, at der ikke er ret meget jeg kan lide eller som sidder godt (det ændrer sig forhåbentlig, når jeg får tabt mig). Men jeg kan rigtig godt lide at man fx i H&M kan købe fedt tøj til næsten ingen penge.
Hvilken kendt person ville du helst møde og hvorfor?
Hvis du havde spurgt mig om dette spørgsmål for 3 år siden, havde der ingen tvivl været om at jeg ville have mødt Michael Jackson. Jeg har altid set ham som mit store idol. Nu er jeg faktisk fuldstændig i tvivl om hvem jeg gerne vil møde – jeg er lidt at imponere, så hvem som helst vil gøre indtryk på mig.

Hvorfor lige ildere som kæledyr?
Kæresten er allergisk overfor katte og hunde, så det var rimelig udelukket, da vi begyndte at snakke om at vi ville have dyr (jeg har altid haft dyr, så jeg ville rigtig gerne!). Vi var en dag i en dyrhandler, hvor de havde sådan en brochure om ildere, som vi for sjovt tog med hjem. Vi læste lidt i den og synes faktisk det virkede lidt interessant, men da vi ikke måtte have dyr i den lejlighed vi dengang boede i, blev der ikke gjort mere ved det.
Så flyttede vi til en anden lejlighed. Og en dag jeg var til marked, hvor jeg så Rofus kigge op på mig. Jeg valgte helt spontant at købe ham uden at kæresten vidste noget og pludselig havde vi en ilder. Og så blev 1 ilder hurtigt til 2 – for ildere er meget sociale. Den 3. ilder fik vi… Ja, hvorfor fik vi egentlig ham. Han er fra Anjas opdræt og var så bedårende, så selvfølgelig skulle han herhjem og bo.
Hvad læste du før Twilight-serien?
Uh, det var et svært spørgsmål. Nu har jeg jo læst twilight-serien så mange gange. Jeg mindes, at jeg – før jeg fik bøgerne – fik læst ‘Moonwalker’; som er en selvbiografi som Michael Jackson skrev i 1988. Selvom det er en gammel bog, så er den bare helt fantastisk! Det er vildt at høre hans egne tanker og om hvilke følelser han havde. Men derudover har jeg jo altid læst meget, idet jeg jo har arbejdet på et bibliotek i en del år.

Hvad er din øjenfarve?
Jeg mener at min øjenfarve er grå/blå; jeg har altid haft en øjenfarve som skifter lidt nuancer efter vejret; så nogle dage ser de måske mere blå ud end normalt og omvendt.

Hvad er din naturlige hårfarve?
Jeg har den mest kedelige leverpostejsfarve, men det er rigtig længe siden jeg har set farven. Jeg kan ikke engang huske hvornår jeg fik farvet hår første gang, men har så længe jeg kan huske altid farvet mit hår; enten blond, brunt, sort, orange, lyserød, gråt osv.

Kunne du finde på at få lavet skønhedsoperationer/forbedringer, fx botox?
Jeg har jo en idé om, at jeg – når jeg har tabt mig – vil have lavet en brystreduktion. Jeg har længe snakket om, at jeg virkelig synes mine bryster er et problem, men må indrømme at jeg på det seneste er kommet mere i tvivl, så nu må jeg se hvad der sker, når jeg har tabt mig.
Derudover kunne jeg rigtig godt tænke mig at få fjernet min anderumpe (I ved den der er på hagen?). Jeg synes det ser rigtig dumt ud, så det kunne jo selvfølgelig være super fedt at få den fjernet eller ændret.

Hvilken neglelak er din yndlings?
Jeg elsker jo neglelak, og det er også derfor jeg indimellem blogger på neglerier. Men en ting jeg synes er vigtig ved neglelak er, at det er hurtigtørrende. Jeg har virkelig ikke tålmodighed til at vente på at det tørre. Derudover er jeg helt vild med neutrale farver; men indimellem elsker jeg også at pifte neglene op med en masse masse farve! Jeg tror faktisk, at min yndlingsneglelak for tiden er OPIs ‘Princesses Rule!‘, som er en pink/lyserød shimmerlak, (billeder af lakken her).

Hvis I har flere spørgsmål, så spørg endelig!

En tanke om "Svar på spørgerunde"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *