Stilstand

Jeg er blevet spurgt hvordan det går med mit vægttab, eftersom det er ved at være noget tid siden at jeg har blogget om det. Og det går faktisk ikke særlig godt for tiden; jeg taber mig slet ikke – der er bare stilstand, så det er en smule frustrerende. Især når jeg så gerne ville tabe mig!
Årsagen kender jeg godt, men jeg synes det er frustrerende at jeg har den ene periode om måneden, hvor jeg har lyst til at spise alt i nærheden – og jeg mener virkelig alt! Hvis jeg ikke får sukker, når jeg har det sådan her.. Ja, så bliver jeg irriteret og skide sur. Jeg prøver virkelig at skifte det usunde ud med alternativer, men det er bare ikke ‘godt nok’ lige nu desværre. Heldigvis ved jeg jo at det snart vender – og så må jeg bare tage mig endnu mere sammen der.
Jeg har dog siden jeg skrev sidste indlæg om mit vægttab tabt mig et kilo, så der er da sket lidt – men bare ikke nok. Det begynder at blive svært at nå at tabe de yderligere 4kg, som jeg egentlig havde sat mig for, inden d. 14. december (der er altså kun 21 dage til – altså 3 uger). Jeg vil gerne have nået mit 3. delmål der – nemlig at have tabt mig 15kg! Men der er intet andet for, end bare at kæmpe og håbe på at jeg når det trods den korte tid.
Er jeg den eneste der har det sådan?

4 tanker om "Stilstand"

 1. Christina

  Hvor er det fedt for dig; tillykke! Det er altid super motiverende, når man begynder at kunne mærke forskel 🙂
  Jamen normalt går det egentlig okay med at holde mig 'på den rigtige sti', men når jeg har det månedlige .. Så er det som om min krop er fuldstændig ligeglad; den vil bare have noget sødt. Jeg prøver at få mere motion i den periode, men uh.. Det er bare svært.

  Svar
 2. Binemor

  I´mwith you Christina! Jeg er også gået i gang og har nu sagt nej tak til arbejdes lækre købe sandwich både onsdag og i dag. Kan allerede mærke at bukserne ikke strammer mere, så det er da en start!
  Ud og få noget luft og motion når du har det sådan.
  kh

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *