Ups and Downs #1

Det er på tide, at der sker noget nyt her på bloggen. Jeg har derfor besluttet mig for, at jeg indimellem vil lave et indlæg med ups and downs. Jeg overvejer lidt at det skal være et ugentlig indlæg ligesom en del bloggere gør – men indtil videre, vil jeg bare lave indlæggene engang imellem.. Jeg håber det fungerer, for jeg synes idéen er rigtig god.
Opture
 • Jeg er igang med at læse Fifty Shades igen; og den er jo mindst lige så god anden gang. Jeg tror jeg kunne læse den igen og igen og igen.
 • Jeg har tabt mig yderligere og jeg føler at jeg kan begynde at mærke det på min krop og mit energi. Og er virkelig motiveret for at fortsætte vægttabet.
 • Jeg hyggede mig virkelig hos T. med et glas hvidvin – jeg elsker hvidvin og man burde drikke hvidvin oftere!
 • Jeg er endelig kommet ind i en dejlig rytme med løbeture; jeg kan jo løbe længere og længere for hver gang jeg er afsted. It feels good!
 • Jeg er begyndt at købe julepynt; yay, det er snart december!
Nedture
 • Jeg bliver skør af at skrive ansøgninger, når jeg føler at jeg ikke får noget ud af det. Jeg søger og søger, men det eneste jeg modtager er ‘vi har modtaget din ansøgning …. desværre har vi valgt en anden’.
 • Har en øv-periode, hvor hvad som helst kan få mig til enten at blive stiktosset eller bryde ud i gråd (snak om PMS?)
 • Jeg havde købt de der vandperler (igenigen); det resulterede så i at mine nyindkøbte hyacinther døde. Dumme vandperler! – så det var sidste gang jeg købte dem.
 • Jeg har så svært ved at vænne mig til mine nye briller; de er i vejen og de skal pudses hele tiden. Men det er jo nok bare indtil jeg vænner mig til dem.
 • Selvom jeg stadig taber mig, så frygter jeg faktisk for december. Den bliver hård, det er jeg ikke i tvivl om.
Hvilke op- og nedture fylder dit liv for tiden?

12 tanker om "Ups and Downs #1"

 1. Christina

  Uh. Jamen har de ens styrke og sådan noget i butikken? Hvor sejt! Ja, kan da godt forstå du ikke kan undvære dem – der er jo en grund til man har dem 🙂

  Svar
 2. Irene E. Jensen

  Bestemt ikke! Det er skønt at være nyforelsket haha
  Ja, ofte kan det bare ikke betale sig, men jeg skal kun give 250 kr for det. Og synes ikke lige jeg vil bruge penge på et par nye briller, når jeg er så glad for dem jeg har nu 🙂

  Svar
 3. Irene E. Jensen

  Hehe tja i betragtning af jeg burde spare op, så er det 😉
  Tak tak. Det er temmelig dejligt <3 Haha
  Og hov! En dårlig ting mere: Har fået en rids i mit ene brilleglas 🙁 Så nu skal det skiftes. Øv.

  Svar
 4. Christina

  Åh, jeg må indrømme at jeg er glad for at jeg ikke har flere eksamner, men at 'uvisheden' næsten er lige så slem som at forberede sig til eksamner. Uh, kontoen – er det helt skidt eller? ..
  Uuh, nyt forhold? Det lyder jo fantastisk – tillykke! 🙂

  Svar
 5. Christina

  Åh, jeg må indrømme at jeg er glad for at jeg ikke har flere eksamner, men at 'uvisheden' næsten er lige så slem som at forberede sig til eksamner. Uh, kontoen – er det helt skidt eller? ..
  Uuh, nyt forhold? Det lyder jo fantastisk – tillykke! 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *