Twilight Maraton

Jeg brugte min søndag sammen med min dejlige veninde T. Vi havde besluttet, at vi om aftenen skulle ind og se den nye Twilight film Breaking Dawn, part 2 – og derfor blev vi jo nødt til lige at gense de tidligere film (selvom jeg har set filmene og læst  bøgerne til hudløshed).
Vi startede vores maraton tidligt, så vi kunne nå at se alle filmene; og det var skide hyggeligt. Da vi havde set lidt, besluttede vi os for, at nu var det tid til at hygge med lidt æbleskiver. T. lavede derfor æbleskiver og varm kakao som vi kunne hygge med, mens vi stadig så film (vi havde jo et stramt program!). Da vi havde set 2½ film blev vi enige om at det vidst var tid til en gåtur – for vi var ved at begynde at hænge lidt ved at se så meget film. Da vi kom hjem så vi den 3 film færdig og så lavede vi aftensmad.
Da vi havde set de 4 film, tog vi i biffen, så vi kunne se den nye film – og jeg glædede mig som et lille barn, samtidig med at jeg synes det var en smule trist og vemodigt, at det var den sidste film (jeg tror hvis jeg havde sat og set filmen selv hjemme – så havde jeg tudet). Men lad mig bare sige oh my god, jeg synes det var en fantastisk afslutning på sagaen og det var en rigtig god film (selvom jeg synes en del af animationerne var dårlige).

3 tanker om "Twilight Maraton"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *