Er det for tidligt?

Både Anja og Julie synes at jeg har været alt for hurtigt ude, hvad angår julepynt. De kommentere endda, at ‘det er jo ikke engang december endnu’. Jeg blev derfor tøsefornærmet og tænke, at så skulle de da få deres vilje.

Jeg synes ellers selv at det så rigtig godt ud med mit lille ‘jule tema’, men er det for tidligt? Jeg synes ikke selv det er for tidligt, men da jeg spurgte kæresten synes han måske også at det var liige tidligt nok.
Jeg valgte derfor at fjerne alt det julede jeg havde på mit spisebord. Jeg har derfor fundet noget af det vi havde på bordet før frem. Jeg synes nu det ser fedt nok ud – men det er ikke så farverigt, som jule dækkeservietterne var.
Jeg har derfor besluttet mig for, at jeg først må pynte op til jul i december (1. søndag i advent). Jeg synes det er lang tid at vente, men sådan er det nu engang. Hvornår begynder I at pynte op?

6 tanker om "Er det for tidligt?"

  1. Vanessa

    Vi pynter først hele huset 1. Søndag i Advent! 🙂 I år er det dog først d.2 December, så tror vi gør det tidligere i år, for der skal altså være jul når den rammer d.1 December!

    Svar
  2. Irene E. Jensen

    Altså hvis du synes det er trist mht. farverne, så kan du jo ønske dig andre dækkeservietter 😉 Jeg har selv købt dækkeservietter magen til dine til min mormor og jeg ved da, at man kan få dem i limegrøn og lilla også i hvert fald. Så hvis du er lidt frisk…. 😉

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *