En forsinket fødselsdagsgave

Kæresten havde købt en fødselsdagsgave hjem til mig fra USA, men da den – stadig – ikke er kommet, synes han jeg skulle have noget andet istedet (sikke sød han er). Derfor havde han købt disse 3 bøger til mig, som jeg havde snakket om en masse masse gange. Jeg har kun hørt gode ting om bøgerne, så jeg glæder mig til at skulle fordybe mig i dem.
Men jeg må vidst hellere lige få skrevet lidt ansøgninger og få styr på lejligheden, før jeg sætter mig med bogen. For hvis jeg kender mig selv ret, så glemmer jeg alt om tid og sted når først jeg begynder at læse i en ny bog – og de ansøgninger, de skal skrives i dag!

Gaven fra USA ved jeg stadig ikke hvad er, for det vil han ikke fortælle .. Gad vide om det så er en julegave, hvis det kommer hjem dertil? Men jeg er rigtig spændt på hvad det er, som han ikke har kunne købe andre steder end derovre.

10 tanker om "En forsinket fødselsdagsgave"

 1. Christina

  Ja, jeg har kun hørt positive ting om den (fra venner). Men jeg tror ville tro, det er en bog lidt ligesom twilight – enten kan man lide den eller også kan man ikke. Eller også er man sådan en mellemting, hvor man ikke rigtig har et forhold til den. Jeg er næsten færdig med bog 1 (allerede), og jeg glæder mig til at se om bog 2 og 3 er lige så gode som 1eren.

  Svar
 2. Christina

  Jeg er næsten færdig med bog 1 nu (jeg har læst 400 sider idag, ups). Jeg synes i hvert fald at den første bog er rigtig god – så jeg glæder mig til at læse de andre.

  Svar
 3. Christina

  Jeg har allerede læst 400 sider i den første bog. Jeg vidste jo godt hvad den handlede om, men at det var så detaljeret – I didnt know. Haha. Men jeg synes den er god.

  Svar
 4. Heidi B.

  Hvis du kun har hørt gode ting om dem, har du været heldig. Det er nok den mest elskede og kritiserede serie i år. Litteraterne hader dem, og menigmand elsker dem. Jeg er en blanding af begge dele. Bøgerne er ikke et litterært vidunder (så absolut ikke), men historien er god. Dog er jeg endnu ikke blevet færdig med 3'eren – den er godt nok tung.

  God læselyst! 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *