The Vampire Diaries

Jeg er jo en af de personer som knuselsker tv-serien ‘The Vampire Diaries’! Jeg kan simpelthen se afsnittene det igen og igen – uden at jeg bliver træt af dem. Jeg har også læst bøgerne, men tv-serien er bare mere speciel.
Jeg er derfor begyndt forfra med serien; og selvom jeg har set dem til hudløshed, så synes jeg jeg altså stadig at de er mindst lige så gode som første gang jeg så dem.
Er der nogle af jer der også ser serien? Og som er lige så forelsket i den som mig?

2 tanker om "The Vampire Diaries"

 1. Christina

  Jeg elsker virkelig også serien! Jeps, har set alle sæsoner og alle afsnit. Der er jo gang i 4 sæson i USA lige nu, så det betyder at når de har vist den derovre om torsdagen – så kan jeg se den på nettet op fredagen.

  Men jeg har kun 1. og 2. sæson på DVD – men jeg skal helt sikkert have de andre sæsoner også.

  Svar
 2. laesehestendks

  Jeg elsker serien! Jeg har dog kun set sæson 1 og lidt af sæson 2. Det er sjovt at du lige har genset den, for det samme har jeg med sæson 1 😀

  Har du set alle sæsoner der er der?

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *