Lidt nøglesnore

Efter at have set en hel del afsnit af The Vampire Diaries besluttede jeg mig for, at nu skulle der ske noget andet. Jeg besluttede mig derfor for at sætte mig ved symaskinen og blive endnu bedre venner med den. Jeg havde lidt forskellige stofrester, så jeg besluttede mig for at jeg ville lave nøglesnore (Tusindfryd har lavet en super god og nem DIY på dem).

Jeg fik lavet et par stykker. Det sorte/pinke/orange stof er det samme stof, som jeg brugte til min mors tullebukser. Jeg valgte at komme sort bånd bagpå, da jeg synes der var nok farver på stoffet (nogen der sagde farveforskrækket?). Det andet stof er det samme stof som jeg brugte til vores puder herhjemme. De fik mosgrøn bånd på – og jeg virkelig at det ser godt ud! Jeg havde også klippet ud i det hvid/sorte stof, så jeg kunne lave nogle med turkis bånd – men jeg havde desværre ingen tråd i samme farve, så jeg må ned og købe noget i morgen.
For noget tid siden modtog jeg disse fede hjerte- og stjerneformede nøgleringe. Jeg synes virkelig de er fede! Man kunne jo få dem i en masse forskellige varianter, men jeg synes at stjernerne og hjerterne var de sødeste. Jeg glæder mig til at komme igang med at bruge dem! Jeg kan godt se, at min blitz er gået lidt amok på dette billede; nøgleringene er selvfølgelig samme farve som ‘almindelige’ nøgleringe er. Hvis I selv vil have sådan nogle nøgleringe, så kan de købes på eBay – stjerner og hjerter.

Og så skulle min nye nøglesnor have en stjerne nøglering. Dette er nøglen til postkassen, så derfor er det rart at der er kommet en snor i den, så den ikke kan blive væk; den fylder jo lidt mere med en snor i sig, end hvis det bare ahvde været en løs nøgle. Jeg synes selv det ser rigtig godt ud! Måske man skulle lave nogle flere?

Jeg har lige sat en kage i ovnen, som jeg glæder mig til er færdig. Det skulle være en sundere banankage – og som den dufter nu, så tror jeg det er en succes!

2 tanker om "Lidt nøglesnore"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *