Mortens Aften

Her til aften har vi været hjemme ved mine forældre og få and – det er jo Mortens aften. Det var super lækkert og maden smagte virkelig fantastisk! Min mor havde været så sød at lave nogle rodfrugter til mig, så jeg også måtte smovse. Vi sluttede selvfølgelig måltiddet af med dessert bestående af ris ala mande, hvor min far (det heldige asen) fandt mandlen; men hvad han vandt, nåede vi faktisk aldrig at se. Men vi spiste simpelthen så meget – fordi det var så lækkert – at jeg stadig føler mig helt proppet.
Har I fejret Mortens Aften?

4 tanker om "Mortens Aften"

 1. Christina

  Ja, jeg blev glad for at min mor havde tænkt lidt på mig 🙂 .. Selvom jeg må indrømme, at jeg altså også spiste ris ala mande, andesovs osv. Jeg gjorde det bare i mere moderate mængder end jeg måske normalt ville have gjort. Hehe. Men jeg synes nu det er hyggeligt at få and 😀 ..

  Svar
 2. Lille Lisa

  Her har vi ikke fejret mortens aften – kæresten har været på arbejde hele dagen, og er stadig i skrivende stund, der er åbenbart mange der tager ud og spiser and i aften. Men vi fik and, da vi fejrede min bonusfar sidste weekend, så det var vores 'mortens aften'.
  Dejligt med god mad, og at der var så du også kunne smovse 🙂

  God aften.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *