I dag

Jeg tog egentlig til Esbjerg i dag, for at købe nogle nye bukser til mig, da alle de bukser jeg har simpelthen er blevet alt alt for store. Desværre fandt jeg bare ikke nogle jeg synes sad særlig godt (det er som om jeg ligger lige mellem to størrelser, øvøv). 

 
Men nu hvor jeg var i Esbjerg, tænkte jeg at jeg da lige kunne tage et smut i Søstrene Grene. Derinde har de jo altid en masse fantastiske ting, så jeg blev nødt til at prøve at beherske mig – for ellers havde jeg købt hele butikken. Jeg endte med kun at købe disse 3 ting; farvet papir, et stempel og en stempel pad. Jeg kan super godt lide at lave ting personlige, og dette er med til lige at gøre gaverne lidt mere personlige.
Derudover købte jeg også farver papir; for jeg vil have lavet mig nogle julestjerner. Jeg ville egentlig gerne have haft noget papir med farver/mønstre på begge sider, men jeg kan simpelthen ikke finde sådan noget nogen steder – så hvis I ved hvor man kan købe det, så sig endelig til!
Jeg skulle jo selvfølgelig også have lidt julepynt med hjem – jeg kan simpelthen ikke gå forbi sådan et område, uden liige at se hvad de har. Jeg fandt en stage jeg har mit lange lys i. I går da jeg var ovre og handle blev jeg forelsket i nogle dækkeservietter og kopper – og dem blev jeg jo også nødt til at få med hjem. Fadet har jeg haft på bordet hele tiden, men jeg glæder mig til at få den gjort rigtig julet!
Er I begyndt at købe ind til julen? 
Eller det kun mig, der ikke kan gå forbi julepynten uden lige at se om der er noget jeg skal have med mig hjem?

7 tanker om "I dag"

 1. Mie

  Her blev de første tre julestjerner hængt op den anden dag:-) De havde ligget færdigt på bordet et stykke tid. Jeg har købt RIGTIG mange stjernestrimler og en del af den er tykkere end normalt, så stjerne bliver større, og det ser super godt ud:-) Desuden er min søn og jeg igang med at lave pakkekalender til min søster – så ja vi har godt gang i julen:-)

  Svar
 2. Christina

  Ja, ikke? Jeg er også selv HELT vild med den stempel. Jeg har lyst til at stemple på alt, men det siger kæresten jeg ikke på. Tsktsk :p
  Jeg har heller ikke købt julegaver endnu, men håber at jeg snart kan få det gjort 🙂 .. Jeg kan godt lide, at alt hvad jeg kan få gjort så hurtigt som muligt ER gjort. Hehe 🙂

  Svar
 3. Christina

  Ja, ikke? Jeg er også selv HELT vild med den stempel. Jeg har lyst til at stemple på alt, men det siger kæresten jeg ikke på. Tsktsk :p
  Jeg har heller ikke købt julegaver endnu, men håber at jeg snart kan få det gjort 🙂 .. Jeg kan godt lide, at alt hvad jeg kan få gjort så hurtigt som muligt ER gjort. Hehe 🙂

  Svar
 4. Anjaaeh

  KÆFT hvor er det der stempel bare genialt mand!
  – Jeg er typen der handler ind til jul i sidste sekund. Gerne den 23'ende. Jeg er en doven hund, og ikke særlig kreativ når det kommer til gaveindkøb! 🙂

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar
 5. Anjaaeh

  KÆFT hvor er det der stempel bare genialt mand!
  – Jeg er typen der handler ind til jul i sidste sekund. Gerne den 23'ende. Jeg er en doven hund, og ikke særlig kreativ når det kommer til gaveindkøb! 🙂

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *