Camilla Framnes; Hvis jeg kan, kan du også!

Jeg var i går til fordrag ved Camilla Framnes (til dem der ikke ved hvem hun er, så har hun været med i DUM og har tabt sig over 50kg) – og hold da op, hvor var det godt! Hun har skrevet en bog ‘hvis jeg kan, kan du også‘ og det var den hun holdte fordragen ud fra. Jeg havde læst bogen inden fordraget, så vidste godt lidt hvad jeg kunne forvente – men det var virkelig godt! Hun kom med andre episoder end dem der var skrevet, hun fortalte hudløst ærligt om hendes liv og svarede med glæde på alle de spørgsmål som der blev stillet. Derudover virkede hun også bare så jordnær og ‘almindelig’ at man (eller jeg i hvertfald) følte, at de ting hun fortalte også kunne være sket for mig – og at hun derved virker mere ‘troværdig’ i mine øjne.
Jeg kan super godt lide, at hun bliver ved med at sige at der kun er dårlige undskyldninger. Hun fortalte bl.a. at hun – dengang hun startede på at tabe sig – sagde sagt, at hun ikke kunne dyrke motion og at det havde hun ikke tid til. Men at det så bare handler om at få motionen til en del af dagligdagen. Altså istedet for at tage bilen på arbejde eller ud at handle, så er det jo lige så godt at tage cyklen osv osv. Ting man egentlig godt ved når det bliver fortalt, men som man ikke ville definere som ‘motion’ på samme måde, som hvis man løber en tur.
Som før skrevet, havde jeg jo læst bogen på forhånd og den får altså for lidt omtale, hvis I spørger mig. Hun fortæller i bogen om, hvor hårdt det har været at tabe sig, når livet ikke altid er nemt. Hun kommer med små idéer og tricks, der kan gøre det nemmere for en selv – og jeg synes virkelig bogen er motiverende! Så hvis I går med tankerne om at skulle tabe jer, men mangler sparket for at komme igang – så synes jeg I skal læse hendes bog. Den indeholder udover idéer og tricks, også hendes historie (fra hun fik sin første kæreste og frem), opskrifter og meget andet. Jeg har jo bl.a. lavet et indlæg med en af hendes opskrifter (sandwichboller).
Er der nogen af jer, der har læst bogen? – Eller været til fordraget?

4 tanker om "Camilla Framnes; Hvis jeg kan, kan du også!"

  1. Christina

    Jeg er helt overbevist om at du ikke kommer til at fortryde det. Selvom bogen jo handler om mange ting, er hovedemnet hendes vægttab. Det er skide motiverende læsning 🙂

    Svar
  2. Pia

    Jeg læste bogen i sommers, og jeg er også stærkt imponeret af både hende og bogen 🙂 Og du har helt ret i at bogen er stærkt motiverende!

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *