10kg lettere!

Jeg kan nu fortælle jer, at jeg har tabt mig i alt 10kg! Det er jo helt vildt at tænke på, at jeg for bare 3-4 måneder siden, vejede 10kg mere. Jeg har nydt jeres opbakning her på bloggen (taktaktak!) – og jeg håber  selvfølgelig den vil være ved, for jeg er jo kun halvvejs mod målet! For jeg føler lidt, at I er mine dommere og at jeg skal bevise for jer at jeg godt kan (og det fungerer rigtig godt for mig! – så tak!)

Mine mål er der jo selvfølgelig også sket en lille smule ved:

 • Lår: -7
 • Hofte: -7
 • Mave: -11
 • Talje: -5
 • Bryst: -4,5
 • Overarm: -3,0
Jeg tog mig sammen og valgte, at jeg som udgangspunkt skulle dyrke en eller anden form for motion hver dag. Det resulterede i en næsten daglig løbe- eller svømmetur og derudover fik jeg lavede en masse mave- og armbøjninger (m.m.) næsten hver dag. Det har fungeret godt – og jeg har ingen intentioner om at stoppe med det.
Det ville være løgn, hvis jeg sagde at det havde været vildt nemt at tabe mig. Det har været en kamp – hver dag er en kamp – og jeg bliver ved med at kæmpe! Der er ting jeg har valgt at jeg slet ikke må røre, for så ved jeg at jeg ikke kan stoppe igen (chips, slik osv) – og i stedet har jeg fundet forskellige alternativer. Nogle dage har det hængt mig langt ud af halsen, men så bliver jeg nødt til at tænke over, hvad har jeg nået indtil nu og at jeg sagtens kan nå mit mål! Men det er en kamp, ingen tvivl om det. 
En ting jeg har måtte erkende er, at jeg også bliver nødt til at tænke i mine madvaner når jeg er ude. Normalt ville jeg tænke at ‘ar, der sker jo ikke noget ved at jeg spiser hvad jeg vil idag’ eller ‘man lever jo kun en gang’, men det påvirker bare en på så mange måder. Hver gang jeg har gjort det, har jeg skulle starte forfra bagefter. Forstået på den måde, at mit sukker-afhængighed er startet forfra og at jeg derfor (hver gang!) har måtte tage en kold tyrker, og derved have det dårligt i en uge. Det er jo ikke ligefrem super motiverende at have det dårligt pga. sukkermangel – og hold op, hvor er det svært at tage ved sig selv og sige ‘nej, du skal ikke have det sukker! Selvom du godt ved du får det bedre af det’. 
Hvis der er noget i er nysgerrige for at vide, så spørg endelig. 
Jeg er ærlig omkring mit vægttab, så I vil selvfølgelig få et ærligt svar. 

21 tanker om "10kg lettere!"

 1. Christina

  Jeg tror vi alle ved hvad vi skal gøre, for at 'gøre det rigtige' – det er vidste bare det med at få det gjort :p .. Jeg har også et medlemskab i et fitnesscenter, men tror jeg har været derude 4-5 gange det sidste halve år, for det siger mig slet ingen ting at stå derude og føle mig som en flodhest der pruster og sveder.

  Og selvfølgelig skal man kæmpe, for det er da ikke hver dag jeg er motiveret (fx. idag – hvor jeg ved at vi har en pakke chokoladekiks i skabet. Der skal sgu meget selvkontrol til for at jeg ikke går ud og æder alle kiksene). Og ja, det der er mest motiverende er virkelig når man begynder at se at der sker noget. Første gang jeg fik et par af mine almindelige bukser på og de var alt alt for store fik jeg jo VIRKELIG blog på tanden 🙂

  Jeg elsker lange kommentarer, så du giver den bare gas 😀

  Svar
 2. Christina

  Jeg tror vi alle ved hvad vi skal gøre, for at 'gøre det rigtige' – det er vidste bare det med at få det gjort :p .. Jeg har også et medlemskab i et fitnesscenter, men tror jeg har været derude 4-5 gange det sidste halve år, for det siger mig slet ingen ting at stå derude og føle mig som en flodhest der pruster og sveder.

  Og selvfølgelig skal man kæmpe, for det er da ikke hver dag jeg er motiveret (fx. idag – hvor jeg ved at vi har en pakke chokoladekiks i skabet. Der skal sgu meget selvkontrol til for at jeg ikke går ud og æder alle kiksene). Og ja, det der er mest motiverende er virkelig når man begynder at se at der sker noget. Første gang jeg fik et par af mine almindelige bukser på og de var alt alt for store fik jeg jo VIRKELIG blog på tanden 🙂

  Jeg elsker lange kommentarer, så du giver den bare gas 😀

  Svar
 3. Lille Lisa

  August siger du… ja, det passer jo nok meget godt. Synes stadig det er gået stærkt. Åh jah, men der skal sikkert nok komme en masse spørgsmål fra min side, nu hvor du tilbyder 'dig selv'. Hehe.
  Jeg synes det er sejt at du 'endelig' er i det – at du er nået så langt nu at du kan se forandringer og det må da give mere blod på tanden 🙂

  Jeg SKAL i gang, lige pt er der dog ingen motivation what so ever! Men det må jeg udover, for jeg SKAL SKAL SKAL i gang, de sidste måneder har jeg taget mere på, der er sket ting med min krop som jeg bare ikke kan leve med, så jeg SKAL i gang – motivation eller ej. Ved godt det oftest går galt, når motivationen ikke er der, men jeg giver det en chance.

  Jeg har nok at se til mht. vægttab. Kosten er ikke så voldsom forkert, nok mere mængden og så skal jeg 'lige' af med sukkerafhængigheden. Der skal også noget motion indover, har en plads på slankehold til januar, og har taget beslutningen om at starte på noget hold i fitnesscenteret. Så jeg ved jo godt hvad der skal til, jeg skal 'bare' i gang.

  Undskyld den lange kommentar det endte ud med at blive – endnu engang YOU GO GIRL! 🙂

  Kh. Lisa

  Svar
 4. Lille Lisa

  August siger du… ja, det passer jo nok meget godt. Synes stadig det er gået stærkt. Åh jah, men der skal sikkert nok komme en masse spørgsmål fra min side, nu hvor du tilbyder 'dig selv'. Hehe.
  Jeg synes det er sejt at du 'endelig' er i det – at du er nået så langt nu at du kan se forandringer og det må da give mere blod på tanden 🙂

  Jeg SKAL i gang, lige pt er der dog ingen motivation what so ever! Men det må jeg udover, for jeg SKAL SKAL SKAL i gang, de sidste måneder har jeg taget mere på, der er sket ting med min krop som jeg bare ikke kan leve med, så jeg SKAL i gang – motivation eller ej. Ved godt det oftest går galt, når motivationen ikke er der, men jeg giver det en chance.

  Jeg har nok at se til mht. vægttab. Kosten er ikke så voldsom forkert, nok mere mængden og så skal jeg 'lige' af med sukkerafhængigheden. Der skal også noget motion indover, har en plads på slankehold til januar, og har taget beslutningen om at starte på noget hold i fitnesscenteret. Så jeg ved jo godt hvad der skal til, jeg skal 'bare' i gang.

  Undskyld den lange kommentar det endte ud med at blive – endnu engang YOU GO GIRL! 🙂

  Kh. Lisa

  Svar
 5. C. Stubbe

  Sådan har jeg det også! 😛 Min hjerne tænker konstant på slik, når trangen er værst, og den slapper først af kl. 21, fordi der har butikkerne i nærheden af mig lukket xD

  Svar
 6. Christina

  Tak, hvor er du altså sød! 🙂 Ja, tiden går sindssyg hurtigt. Jeg tog mig jo sammen 1. august – så det er på 3 måneder og 8 dage 🙂 .. Jeg håber de kommende kiloer forsvinder lige så hurtigt :p

  Hehe, hvis du er motiveret for det så er der ikke andet for end at komme igang. Jeg synes det har hjulpet, at jeg 'skulle vise her på bloggen' at jeg havde tabt mig, så tog jeg mig nogle dage lidt mere sammen. Hehe.

  Men altså, du må spørge hvis der er noget jeg kan hjælpe med. Jeg er i det – og har endelig (efter mange år) endelig fundet en 'kur' som virker for mig 🙂

  Svar
 7. Christina

  Tak, hvor er du altså sød! 🙂 Ja, tiden går sindssyg hurtigt. Jeg tog mig jo sammen 1. august – så det er på 3 måneder og 8 dage 🙂 .. Jeg håber de kommende kiloer forsvinder lige så hurtigt :p

  Hehe, hvis du er motiveret for det så er der ikke andet for end at komme igang. Jeg synes det har hjulpet, at jeg 'skulle vise her på bloggen' at jeg havde tabt mig, så tog jeg mig nogle dage lidt mere sammen. Hehe.

  Men altså, du må spørge hvis der er noget jeg kan hjælpe med. Jeg er i det – og har endelig (efter mange år) endelig fundet en 'kur' som virker for mig 🙂

  Svar
 8. Christina

  Taktaktak 😀
  Det er virkelig ens værste fjende! Man kan godt forstå at stofmisbruger osv. vil gøre alt for lige at få et fix, for det er virkelig sådan man (eller jeg i hvert fald) føler, når jeg mangler mit sukker 😛

  Svar
 9. Christina

  Taktaktak 😀
  Det er virkelig ens værste fjende! Man kan godt forstå at stofmisbruger osv. vil gøre alt for lige at få et fix, for det er virkelig sådan man (eller jeg i hvert fald) føler, når jeg mangler mit sukker 😛

  Svar
 10. Christina

  Tak 🙂 jeg er også ret stolt af det. Ja, jeg vil sige at den bedste start er at være motiveret til at komme igang. Hvis man ikke vil det 100%, så finder man bare en masse undskyldninger undervejs.
  Uh, jeg ved ikke helt med det selvportræt. Jeg er jo kun halvvejs mod mit mål, såå. Hehe. Men jeg kan lige se hvad jeg kan gøre 🙂

  Svar
 11. Lille Lisa

  SHIT (pardon my french) hvor er du sej! 10 kg – det er jo helt vildt! Stort tillykke med tabet. Tænk sig at du allerede har tabt så meget, det føltes som i går at du skrev de første slankeindlæg. Heh. You rock!

  Så er det vidst også snart på tide at jeg får taget mig sammen igen. Du er ikke den første med et “jeg-har-tabt-mig-indlæg” som jeg har kommenteret på i dag. Så jeg må hellere tage det som et pænt spark bag i.

  Flot gjort! 🙂

  Kh. Lisa

  Svar
 12. C. Stubbe

  Du er sgu sej, Christina!!
  Og jeg ved hvor svært det er at undvære slik! Jeg er selv i gang med at trappe ned på det, simpelthen fordi jeg bruger for mange penge på det om måneden. Men tømmermændene i søndags krævede det, hvilket resulterede i at min krop også ville have slik i tirsdags, som jeg gav efter for – øv! Så jeg måtte starte om igen med at bekæmpe sukkertrangen – og den er altså bare ens værste fjende!

  Svar
 13. Binemor

  Jeg er virkelig imponeret Christina! Hvor er det godt gået. Jeg drømmer også om at smide 5-6 kg og som udgangspunkt synes jeg dine tips lyder lækre, men det er liiiiige det med at fine motivationen frem 🙂
  Sku vi ikke lige ha et selvportræt 🙂
  knus

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *