Manglende overskud

Ja, jeg må indrømme at jeg synes disse dage trækker tænder ud. Det skyldes at jeg jo er vikar i en børnehave; og jeg har altid haft det sådan at jeg synes den første uge et nyt sted virkelig er hård – faktisk så hård, at jeg føler jeg kan sove fra jeg kommer hjem til jeg skal møde på arbejde igen. Jeg sover dog ikke, men føler mig lidt som en zombie.
Oveni at ugen har været en smule hård, så har jeg også skulle lære mine nye briller at kende – og det er virkelig lettere sagt end gjort! Jeg synes de er irriterende at have på (en vanesag, I know), og når jeg så tager dem af er jeg simpelthen så svimmel. Derfor er mit hoved godt brugt, når jeg så ligger i sengen om aftenen. Det tager jo nok noget tid at vænne sig til og det er også derfor at jeg har brillerne på hele tiden – selvom jeg til tider har lyst til bare at tage dem af.
Jeg synes det er så meget jeg rigtig gerne vil når jeg kommer hjem, men jeg når ikke rigtig noget. Jeg når de daglige gøremål og så ender jeg i sofaen efterfølgende. Jeg har også ville løbe/svømme, men har fravalgt det – af den simple årsag, at jeg ikke synes jeg har kunne overskue det. Det er også derfor at mine madvaner ikke har været super gode – og det viste min sladderhank (vægten) også. Det er selvfølgelig træls, at jeg ikke bare lige kunne få smidt de 400g, som jeg har omtalt på facebook – men sådan er det altså bare! Jeg kommer efter det, gør jeg.
Så har jeg vidst også klynket nok, hva? Men jeg synes virkelig at den her uge er hård. Men kender I ikke det, at der bare er nogle perioder som virker hårde?

2 tanker om "Manglende overskud"

 1. Christina

  Det er virkelig frustrerende, når det er sådan – for man vil jo så gerne en hel masse, men man må bare erkende at det kan man ikke.
  Jeg håber du snart kommer ovenpå igen 🙂

  Svar
 2. Pia

  Jeg har også lidt “hverdags-blues” for tiden! Synes arbejdet tager alt for meget tid, og ser jo nærmest ikke drengene, og er også bare træt hele tiden, så kender det kun alt for godt :S

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *