Sandwichboller

Jeg har her til aften bagt nogle grovboller. Det er en opskrift, som jeg har fundet i Camilla Framnes’ bog hvis jeg kan, kan du også. Bogen er virkelig motiverende (så hvis I ikke har læst den, kan den klart anbefales!) – og så har hun tilføjet sine yndlingsopskrifter sidst i bogen. De smager fantastisk, og så er de dejlig nemme at lave!

(til 10-12 stk)
  • 25 g. gær
  • 4 dl. kold vand
  • 1 dl. kærnemælk
  • 2 tsk. salt
  • 250 g. durummel
  • 150 g. havregryn
  • 250 g. hvedemel
  • (1 dl. havregryn til drys)
Opløs gæret i vandet i en skål, tilsæt kærnemælk, salt, durummel og havregryn. Rør dejen sammen og lad den hæve i 2 timer. Kom vand på hænderne og horn 12 aflange boller, som du fordeler på 2 bageplader med bagepapir. Klap bollerne flade og drys havregryn på.
Bagetid: Bag bollerne midt i ovnen ved 200g. (varmluft) i 15-20min til de er gyldne.

2 tanker om "Sandwichboller"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *