Weekend

Jeg har ikke fået blogget så meget denne weekend som jeg egentlig gerne ville, men jeg har haft så mange forskellige planer, at det har der slet ikke været tid. Udover at jeg har haft en masse planer, har jeg også været nede at hente mine briller – og hold da op, det er en vanesag! Jeg er slet ikke i tvivl om at det var det rigtige valg og jeg er godt tilfreds med valget af briller – jeg synes selv de er rigtig fine.

Okay, fredag var måske ikke den mest spændende dag. Kæresten tog til Esbjerg for at se fodbold, og jeg blev hjemme og besluttede mig for at se en film. Valget endte på ‘Dark Shadows’, som var en rigtig skuffelse – men mere om det i et andet indlæg. Jeg ved godt at der om fredagen var J-dag, men jeg har haft det sådan lidt underligt i hovedet at jeg blev enig med mig selv om, at det nok var bedst at blive hjemme. Selvom jeg da var misundelig på at alle jeg kendte (i hvert fald mange af dem jeg kendte) var nede og give den gas i byen.
Lørdag stod vi tidligt op og kørte med mine forældre til Herning – der var nemlig Outlet messe. Jeg har været til det før (se link), og fordi det var så godt sidste gang slæbte jeg kæresten med. Vi fik også købt lidt forskelligt (som jeg laver et indlæg om senere) og kæresten fik sig en ny vinterjakke. Lørdag aften kørte vi til Esbjerg, for at spise hos Louise og hendes kæreste. Det var virkelig hyggeligt! Efter vi havde spist, tog vi et spil Bezzerwizzer – og selvom jeg tabte, så synes jeg altså at det var meget sjovt. Det burde man bare gøre noget oftere!
Idag har vi fået nået nogle af de ting vi har tilsidesat i noget tid – og hvor er det dog lækkert, når sådan nogle ting bliver gjort. Derudover har det været en dejlig dag idag, hvor vi har hygget med æbleskiver og stearinlys. Jeg er igang med at få alle mine ting fra computeren over på min eksterne harddisk, for jeg tror altså at min computer er ved at stå af – og det sucks, for jeg har ikke penge til en ny. Men kæresten har lovet at kigge på den, derfor valgte jeg lige at gemme mine ting først .. I ved, just in case.
I morgen bliver en spændende dag. Jeg blev ringet op i sidste uge, og spurgt om jeg kunne være vikar i et par dage – og selvfølgelig sagde jeg ja! Jeg har dog lidt svært ved at skulle ‘et nyt sted hen’, men jeg ved at det kun er indtil jeg er der, så skal det selvfølgelig nok blive godt nok .. Eller, det håber jeg da i hvert fald!Hvad har I lavet i weekenden?

4 tanker om "Weekend"

 1. Christina

  Ja, her er sgu markeder hele tiden – og det er helt helt fantastisk 😀
  Ej, hvor lyder det dejligt med en shoppetur .. Det kunne jeg faktisk godt lige bruge. Mangler lidt nogle nye bukser, hehe.

  Ja, det er hårdt at starte op igen – jeg er også bevidst om, at jeg nok ikke er super meget værd, når jeg kommer hjem idag. Hehe. Så jeg gjorde lige rent igår – så der er ikke rigtig noget der 'halter' herhjemme. Hehe. Og jo tak, med dit held og lykke – jeg er godt nok spændt på det! (også selvom det kun er 3 dage).

  Svar
 2. Christina

  Ja, her er sgu markeder hele tiden – og det er helt helt fantastisk 😀
  Ej, hvor lyder det dejligt med en shoppetur .. Det kunne jeg faktisk godt lige bruge. Mangler lidt nogle nye bukser, hehe.

  Ja, det er hårdt at starte op igen – jeg er også bevidst om, at jeg nok ikke er super meget værd, når jeg kommer hjem idag. Hehe. Så jeg gjorde lige rent igår – så der er ikke rigtig noget der 'halter' herhjemme. Hehe. Og jo tak, med dit held og lykke – jeg er godt nok spændt på det! (også selvom det kun er 3 dage).

  Svar
 3. Julie Stuhr

  Jylland er fyldt med markeder og messer! 😛

  Jeg var selv på shoppetur lørdag og havde en slappedag søndag, det er hårdt at starte på arbejde igen

  Held og lykke i dag! <3

  Svar
 4. Julie Stuhr

  Jylland er fyldt med markeder og messer! 😛

  Jeg var selv på shoppetur lørdag og havde en slappedag søndag, det er hårdt at starte på arbejde igen

  Held og lykke i dag! <3

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *