7½år

Tænk engang .. Kæresten og jeg har i dag været sammen i 7½ år. Det virker sådan helt surrealistisk at tænke på – for det er godt nok lang tid, og det føles slet ikke af så lang tid. Vi har efterhånden været sammen så længe, at vi ikke længere tæller måneder og fejre månedsdage. Vi forsøger at forkæle hinanden så meget som muligt i hverdagene – og så fejre vi årsdagene istedet. Er der for eksempel noget bedre end at komme hjem til en masse tændte lys og masser af kys, når ens dag har været lidt frustrerende? Eller er der noget bedre end når ens kæreste har købt blomster (eller noget andet), fordi ‘det synes han lige man skulle have’?
I never felt so in love before, 
Promise baby, you’ll love me forevermore,
I swear I’m keepin’ you satisfied,
Cause you’re the one for me . . .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *