Madplan igen

For laaang tid siden lavede jeg en madplan, som jeg havde lavet så I kunne downloade den og selv bruge den. I tog rigtig godt imod den (tak), men spurgte om det var muligt at lave en madplan kun med plads til at skrive ‘aftensmaden’ i og ikke alle tre måltider.

Jeg har lavet lidt forskellige versioner, som I kan få lov til at downloade – jeg vil rigtig gerne have, at I kommentere på dette indlæg, hvis I downloader og så må I jo rigtig gerne fortælle hvilke(t) downloads i henter.
Som jeg skrev før, har jeg lavet to versioner af skemaet. Jeg har lavet en hvor der ‘kun’ er plads til at skrive hvad man skal have til aftensmad – altså, der er kun 1 felt. Ved det andet skema, har jeg lavet et felt der hedder ‘planer’ (jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle kalde den). Feltet er et vi herhjemme bruger ret meget, hvis fx kæresten arbejder sent eller skal spille fodbold. Vi bruger den lidt som en kalender herhjemme, hvor vi skriver vores arbejdstider eller hvis der er noget vigtigt vi skal.
Jeg har også lavet en variant, hvor de ligger ned – og så er det de samme farver jeg har brugt her, som de tidligere madplaner jeg lavede.
Jeg har prøvet at lave en indkøbsliste, men hvor tit bruger man lige sådan en. Herhjemme bruger vi jo bare et stykke almindelig papir.
Er der andre former for skemaer I måske kunne være interesseret i at jeg prøver at lave? Hvis nu der er problemer med at downloade, så sig endelig til – så må jeg lige se hvad det er der er gået galt.

4 tanker om "Madplan igen"

 1. Christina

  Mener du på selve bloggen – eller i dette indlæg?
  Eftersom du har valgt at være anonym har du nok ikke tilføjet din email (da du skrev kommentaren) – derfor kan du ikke 'tilmelde dig via email'. 🙂

  Svar
 2. Anonymous

  Jeg bruger den stående med planer 🙂 Så kan man hurtig lige se hvad man skal have handlet ind 🙂 1000 tak for skemaet.. dejligt med nogle farver 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *