At vælge briller

De læsere der har fulgt lidt med på min blog ved, at jeg for tiden står over for forskellige personlige ændringer; jeg arbejder på mit vægttab, jeg går ledig og nu skal jeg også til at gå med briller. Det er selvfølgelig altid godt med forandring, men jeg har det altid godt ved at ‘alt er som det plejer at være’ – og lige nu er intet helt som det plejer.

Og lige nu er fokus på, at jeg skal have briller. Jeg har aldrig før haft briller, så det er en hel ny verden for mig. Jeg prøver en masse og beslutter mig for hvilke briller det skal være – så prøver jeg dem igen senere, og så bryder jeg mig bestemt ikke om nogen af dem. Jeg skal ned i butikken igen i morgen, og se hvad der ellers er. Dog er der to par jeg bliver ved med at vende tilbage til og det er disse to:
Disse er jeg faktisk slet ikke i tvivl om. Jeg synes de er super fede(!) og så er de faktisk lige min stil. Jeg synes de ser lette og simple ud, uden at være kedelige. De har sådan en brunlig metallic farve på forsiden og en beige farve på bagsiden – og jeg synes det giver en rigtig fed effekt. Så disse vil jeg have! Men da jeg kan få to par briller for ens pris, vil jeg gerne have et par mere.
Disse er jeg helt vilde med, og jeg synes de er super fede. Det eneste der er med dem er dog bare, at jeg synes måske at brillen er ret bredt (altså, det rundt om glasset – hvad hedder det?) og brillerne bliver derfor rigtig markante. De er fede, men om det er mig er jeg ikke helt overbevist om. Jeg synes de er fede – og jeg synes især at det er fedt, at de har sådan en blålig farve på bagsiden. Det gør, at de ikke bare er ‘kedelig’ brune.

2 tanker om "At vælge briller"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *