Instagram moments #12

Husk, at det er muligt at følge mig på instagram. I finder min under navnet frkstubba.

#1 : Nu hvor jeg igen går ledig, har jeg mere tid til at få set min yndlingsserie igennem. Det er især et godt tidspunkt, nu hvor de er igang med at vise sæson 4 – så har jeg ligesom historien genopfrisket, når jeg skal til det. Og man kan virkelig ikke se de afsnit for mange gange.
#2 : Lige for tiden går overvejelsen på, om jeg skal have briller. Jeg døjer en del med svimmelhed og hovedpine, og lægen mener at briller kan være løsningen. Men hold på, hvor er det svært! Hvilken farve skal de være? – og hvilken form?
#3 + #4 : Jeg nyder at tage i byen med veninderne; om det er for at drikke sig en kæp i øret eller om det er for at tage en hyggetur for at glemme hverdagens gøremål. Da jeg holdte fødselsdag endte vi også i byen, og det var en helt fantastisk bytur.
#5 : Jeg er begyndt at løbe igen; jeg får dog stadig rigtig ondt i mine skinneben, men det må vel gå over engang? Jeg håber at det bare er indtil jeg har fået bygget muskler op. Jeg glæder mig dog ikke til at skulle løbe nu hvor det er blevet så koldt..
#6 : Jeg lovede flere billeder af mig på bloggen; so here you go! Dette er et billede fra i onsdags, hvor jeg havde gjort mig klar til Michael Jackson Showet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *