Sikke en oplevelse!

Jeg skrev jo i går i et indlæg, at jeg skulle afsted for at se et show. Og vi kom afsted, for at overvære Michael Jackson – The Immortal World Tour by Cirque du Soleil – og sikke en oplevelse! Jeg var virkelig blown away! Og til alle jer der overvejer om det er værd at se – afsted med jer! Det er helt klart det hele værd. Jeg var så imponeret, at jeg ikke engang ved hvordan jeg skal skrive det, for at I får den bedste fornemmelse af hvordan det var. Lyset var fantastisk, deres akrobatik var for sindssygt og alle numrene var efter min overbevisning helt fantastiske!

Jeg undskylder på forhånd at mine billeder er ret rystede og dårlige; men de er alle taget med mobilen. Derudover var det ikke tilladt at tage billeder af selve showet, så det får I altså ikke. Jeg har taget billeder af oplevelsen, så godt jeg kunne.

Det er vidst ingen hemmelighed, at jeg synes turen til Herning var uendelig lang – og at både kæresten og min veninde T. var  ved at være godt og grundig træt af mig (man kan jo sige, at det så var heldigt at vi ikke skulle helt til Århus). Jeg havde jo glædet mig, så da vi kørte forbi Boxen opførte jeg mig måske en lille smule som et barn, jeg var helt oppe og køre!

Vi havde besluttet hjemmefra, at vi ville starte aftenen ud med en tur på Jensens Bøfhus – så der kørte vi jo selvfølgelig hen først. Jeg må indrømme, at det kom lidt bag på dem at der ville komme så mange mennesker; hele restauranten var proppet med mennesker (som alle skulle ud og se showet) og der var bare ikke nok på arbejde. Det betød at der var rigtig meget ventetid. Vi måtte droppe desserten, for det kunne vi ikke nå (selvom vi var på Jensens 1½-2 timer før vi skulle være i boxen).

Jeg havde jo lokket min søde kæreste og min søde veninde T. Det var super lækkert at dele denne oplevelse med dem. Jeg kunne fornemme, at de også var imponeret over showet, men jeg var måske den der var mest oppe at køre – for jeg var så imponeret over det hele! Jeg blev nødt til at tage billeder af os, bare for at forevige aftenen.

Og showet var virkelig en oplevelse. Jeg ville ønske jeg kunne vise jer en masse masse billeder af selve showet, men dette er de billeder det blev til. Vi havde købt lidt slik, som vi kunne hygge med – men jeg var så opslugt at forestillingen, at jeg glemte at spise slikket. Der var et kæmpe lærred på scenen, som blev brugt til at vise nogle helt fantastiske ting. Lad mig bare sige det på denne måde; der blev grinet, måbet, sagt choklyde, fik gåsehud, smilet og alt muligt andet. Som I kan se på det sidste billede, var der mange mange mange mennesker inde og se showet; faktisk sad vi næsten ved siden af Pyrus.

Jeg valgte at bruge penge på et Souvenir Program – som kæresten synes var spild af penge, men det skal han slet slet ikke blande sig i! Det indeholdte billeder fra showet (hvilket jeg synes er rart at have, nu man ikke selv måtte tage billeder), en oversigt over hvem der var med i showet af akrobater, musikere osv. Derudover var der også lidt historie omkring Michael Jackson, sine koncerter m.m.

Som I kan høre, så var det virkelig en oplevelse for mig – og jeg ville virkelig ønske jeg skulle afsted igen!

10 tanker om "Sikke en oplevelse!"

 1. Christina

  Tak 🙂 .. Jeg ved ikke om jeg ser godt ud på billederne, haha. Men der skulle tages billeder – sådan var det bare. Selvom kæresten synes det var total åndssvagt 😛 .. Men det skulle altså foreviges, basta! Jeg var virkelig glad, og helt oppe og køre – så det er fedt, hvis man kan se det ud fra mit smil 🙂

  Svar
 2. Anjaaeh

  Hvor er jeg bare glad for at du havde en god oplevelse.
  Ud fra billederne kan man faktisk godt få en fornemmelse af hvor stort det hele har været. Er faktisk lidt misundelig over at jeg ikke havde overvejet at tage afsted. – Og så ser du jo brandgodt ud på billederne. Man kan virkelig se hvor meget du mener dit smil – og hvor glad du er for situationen <3

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar
 3. laesehestendks

  Jamen hvis du elsker MJ så synes jeg bestemt at du skal tag over og se dem. Jeg synes at han var okay, men jeg har aldrig rigtig været vild med hans musik før jeg var til dem i London. Lige siden har jeg stort set ikke hørt andet musik 😛

  Nej jeg tror ikke at det er det samme, det hverken lyder eller ligner det ud fra fx den bog du købte med hjem, min ser helt anderledes ud. Jo det var sådan, hvor de snag hans snage, med dans og ind i mellem, fortalte lidt om hans liv osv.

  Svar
 4. Christina

  Oh my … Jeg er allerede nu ved at finde ud af, hvornår jeg kan komme over og se Thriller Live – hvor ser det dog spændende ud! Jeg kan se, at det ikke er det samme. Det jeg var til var jo en forestilling lavet af Cirque du Soleil, hvorimod jeg tror at Thriller er en London Musical, hvor de har lavet en historie ud af hans sange (er det ikke rigtigt nok?).

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *