Gårsdagens negle

Jeg var så heldig, at jeg for noget tid siden vandt en GiveAway hos Mønneberg; nemlig Gosh’ Holographic Hero. Jeg elsker farven og hvis jeg ikke havde vundet den, så tror jeg faktisk at jeg selv havde købt den.
Jeg valgte at jeg skulle have noget på neglene i igår nu hvor jeg jo skulle til Michael Jackson – The Immortal World Tour i går. Jeg ville ønske jeg var sådan en fan, der havde en handske jeg kunne tage på, men det var desværre ikke tilfældet. Men noget skulle der ske – så derfor kom jeg i tanke om at Hero lakken måtte gøre ud for det. Den er så flot – og jeg er virkelig vild med det holografiske i den! For at gøre lidt ekstra, valgte jeg at komme en pink/rosa shimmer lak på mine ringefingre.

 

Her er lakkerne jeg har brugt. Goshs Holographic Hero og Wet’n’Wilds Hannah Pinktana. Det er nok ikke sidste gang jeg laver denne sammensætning.
Jeg er så småt igang med at et indlæg om oplevelsen igår, men jeg kan først blive færdig med det, når jeg kommer hjem. Nu står den nemlig først på dyrlægebesøg med mine tre monstre – det er vaccinetid!

3 tanker om "Gårsdagens negle"

 1. Christina

  Hov .. Ej, hvor pinligt. Det er selvfølgelig mine ringefingre jeg har gjort pinke. Hvorfor jeg har skrevet pegefingre, ja det ved jeg virkelig ikke. Det retter jeg lige.

  Svar
 2. Christina

  Hov .. Ej, hvor pinligt. Det er selvfølgelig mine ringefingre jeg har gjort pinke. Hvorfor jeg har skrevet pegefingre, ja det ved jeg virkelig ikke. Det retter jeg lige.

  Svar
 3. Aase

  Dine fingre må være sat sært sammen, da jeg mener at det må være dine ringfingre der har en anden farve. Men det er måske bare mig ???? 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *