Så er det idag det sker!

Det er idag det sker – Og jeg glæder mig helt helt vildt! I dag tager kæresten, min veninde T. og jeg til Boxen i Herning for at opleve Michael Jackson – The Immortal World Tour by Cirque du Soleil! Det bliver så vildt, det er jeg sikker på! Det er noget jeg har glædet mig til siden jeg bestilte billetterne tilbage i juli.

Jeg har sovet rigtig elendigt i nat, fordi jeg bare har glædet mig sådan til i aften! Det virker dumt, men det er virkelig højdepunktet i år. Folk der kender mig ved, at jeg var rigtig træt af at jeg ikke nåede at komme med til en af Michael Jacksons koncerter, så i min verden er dette virkelig det bedste alternativ. Det er godt nok ikke ham selv der står, men Cirque Du Soleil har bygget en hel forestilling op omkring hans musik – det må da være næsten lige så godt? Det var også derfor jeg slet slet ikke var i tvivl om, at jeg skulle med til denne ‘koncert’! Heldigvis var kæresten med på ideen (og det var min veninde også).Man må desværre ikke have kamera med derind, men jeg tager min mobil med og så håber jeg på at jeg kan få taget et billede eller to (det er jo ikke engang sikkert at der er mulighed for det, men det kunne være fedt at have nogle minder med hjem!). Men jeg skal nok fortælle jer om denne oplevelse, når jeg kommer hjem igen.
I får lige en trailer, så I kan se hvad det er for noget. For det kom lidt bag på kæresten, at det faktisk ‘bare’ er noget der ligner en cirkus forestilling. Men jeg er sikker på, at det bliver en hel uforglemmelig oplevelse.
Nu skal jeg bare have tiden til at gå indtil engang i eftermiddag hvor T. kommer, så vi kan komme afsted mod Herning. Vi blev enige om, at det kunne være super hyggeligt, at køre herfra i god tid og så tage på Jensens og spise, inden vi skal ind til boxen. Dog har jeg mest af alt har lyst til bare at tage derhen nu, og sætte mig og hoppe ivrig i spænding på min stol. Om jeg glæder mig – mon ikke!
Jeg har lavet et indlæg om hvor fantastisk showet var!

 

Er der nogen af jer, der skal ind og se showet?

13 tanker om "Så er det idag det sker!"

 1. Christina

  Nu er jeg kommet hjem, så jeg kan sige at det levede 100% op til mine forventninger. Jeg ville så meget ønske, at der ikke havde været udsolgt til dagens show – for så var jeg sgu taget derind igen. Det er helt klart alle pengene værd! Jeg regner med at lave et indlæg senere idag 🙂

  Svar
 2. Christina

  Nu er jeg kommet hjem, så jeg kan sige at det levede 100% op til mine forventninger. Jeg ville så meget ønske, at der ikke havde været udsolgt til dagens show – for så var jeg sgu taget derind igen. Det er helt klart alle pengene værd! Jeg regner med at lave et indlæg senere idag 🙂

  Svar
 3. laesehestendks

  Så kan du godt glæde dig, som du jo gør kan jeg se 😛
  hvis du ikke kender til sangen She's out of my life, så prøv og ligge mærke til den, når den bliver sunget, for den er fantastik! 😀 Du må have en god aften

  Svar
 4. Anjaaeh

  Jeg skal ikke ind og se showet, men jeg kan da godt sidde og blive en anelse misundelig. For jeg er sikker på at det bliver en rigtig fed oplevelse – og specielt for dig, da du er så stor fan af den kære Michael. – Håber det kommer til at leve op til alle dine forventninger, og at du måske kan få taget et billede eller to. God tur til jer alle tre!

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar
 5. Anjaaeh

  Jeg skal ikke ind og se showet, men jeg kan da godt sidde og blive en anelse misundelig. For jeg er sikker på at det bliver en rigtig fed oplevelse – og specielt for dig, da du er så stor fan af den kære Michael. – Håber det kommer til at leve op til alle dine forventninger, og at du måske kan få taget et billede eller to. God tur til jer alle tre!

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar
 6. Christina

  Hehe. Jeg glæder mig også, kan jeg fortælle. Jeg har stalket youtube de sidste par dage, for at se videoer fra showet. Og det ER jo fantastisk! .. Jeg sidder bare og tæller timerne nu :p

  Svar
 7. Christina

  Hehe. Jeg glæder mig også, kan jeg fortælle. Jeg har stalket youtube de sidste par dage, for at se videoer fra showet. Og det ER jo fantastisk! .. Jeg sidder bare og tæller timerne nu :p

  Svar
 8. Christina

  Cirque du Soleil har lavet mange forskellige forestillinger rundt omkring i verden, så det kan nemt være du har set dem i London 🙂 .. Jeg må indrømme, at jeg også glæder mig HELT vildt!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *