Jeg indvier min symaskine

Jeg har besluttet at i dag skal være dagen, hvor jeg indvier min nye symaskine (som jeg fik i fødselsdagsgave). Jeg var derfor i Esbjerg igår for at købe lidt stof (jeg endte egentlig med noget helt andet end planlagt, fordi de ikke havde det jeg tog derned efter).
Derudover besluttede jeg mig for at prøve at bruge et mønster; alt jeg før har syet har jo været efter egne mønstre – og det har da også været okay, men nu besluttede jeg mig for at prøve et mønster. Jeg er virkelig spændt på resultatet – og spændt på, om symaskinen er lige til.I kan se hvordan resultatet kom til at se ud her.

Hvad skal I lave i dag?

4 tanker om "Jeg indvier min symaskine"

 1. Mie

  Her har jeg børnene hjemme. I aften skal den store til gymnastik, og bagefter skal de hos morfar og passes mens jeg underviser i hækling.
  Er spændt på at se resultatet

  Svar
 2. englen

  Jeg sidder og hækler, der skal vaskes et par maskiner tøj når vores vaskekælder bliver ledig og så står den på beboermøde kl.17 med spisning. ;).

  Glæder mig til at se hvad du får lavet

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *