Morgenmad

Jeg har i dag prøvet at spise noget andet morgenmad end jeg plejer at gøre. Jeg spiser normalt yoghurt eller øg, og jeg må indrømme at det hænger mig en smule ud af halsen. Jeg synes det blev utrolig ensformig altid at spise det samme til morgenmad. Derfor besluttede jeg mig for at prøve med branflakes og mælk – jeg er godt klar over, at det nok ikke er helt lige så sundt som det andet, men jeg har altså brug for at spise noget andet ind i mellem.
Derudover har jeg købt skyr – bare for at prøve noget andet end yoghurt. Jeg glæder mig lidt til at prøve at smage det, selvom jeg på nettet kan læse at der er delte meninger om det. Jeg har læst at det skulle være rimelig surt og at det derfor er rigtig godt at komme sødt frugt i. Men jeg kan samtidig også læse at det er vildt godt og sundt og der er kun omkring 0,01% fedt i – det kan vi godt lide!
Er der nogen af jer der har prøvet skyr? Hvad er jeres erfaringer med det? Hvad er godt at komme i det – og hvad er absolut no-go?

Hvad spiser I normalt til morgenmad?

5 tanker om "Morgenmad"

 1. Christina

  Jeg glæder mig virkelig også til at prøve at smage det! Jeg vil da huske på at komme frossen frugt eller andet i 🙂
  Jeg vidste faktisk ikke at man kunne blande skyr/yoghurt. Men med den pris det har, er det sgu ligefør at man bliver nødt til det. Hehe. Jeg købte det kun idag fordi det var på tilbud, og så tænkte jeg 'at så kunne jeg da lige prøve det'.
  Jeg spiser morgenmad hver morgen, ellers kan jeg ikke rigtig fungere. Hehe.

  Svar
 2. Lille Lisa

  Skyr er helt fantastisk! – hvis du spørger mig 😉
  Jeg kan spise det rent, men oftest så smager det bedst med lidt frugt i. Nogle gange blander jeg frosne bær i, det smager altså også godt, og er lidt is/frosen yoghurt-agtigt.

  Jeg fik engang anbefalet at spise yoghurt med skyr til morgenmad, for at give en bedre mæthedsfornemmelse. F.eks. 2 dl. yoghurt blandet med 1 dl skyr.
  Jeg synes dog at skyr er dyrt i længden, i forhold til f.eks yoghurt. Måske er det bare fordi jeg har haft et stort forbrug af det… hehe. Men som du også selv skriver, er fedtet i skyr nærmest ikke-eksisterende.

  Når alt det så er sagt, så er jeg en hat til at spise morgenmad. Men overvejer lidt at tvinge mig selv til at spise morgenmad igen – det er jo ikke det sundeste at undvære.

  Svar
 3. Lille Lisa

  Skyr er helt fantastisk! – hvis du spørger mig 😉
  Jeg kan spise det rent, men oftest så smager det bedst med lidt frugt i. Nogle gange blander jeg frosne bær i, det smager altså også godt, og er lidt is/frosen yoghurt-agtigt.

  Jeg fik engang anbefalet at spise yoghurt med skyr til morgenmad, for at give en bedre mæthedsfornemmelse. F.eks. 2 dl. yoghurt blandet med 1 dl skyr.
  Jeg synes dog at skyr er dyrt i længden, i forhold til f.eks yoghurt. Måske er det bare fordi jeg har haft et stort forbrug af det… hehe. Men som du også selv skriver, er fedtet i skyr nærmest ikke-eksisterende.

  Når alt det så er sagt, så er jeg en hat til at spise morgenmad. Men overvejer lidt at tvinge mig selv til at spise morgenmad igen – det er jo ikke det sundeste at undvære.

  Svar
 4. MissFit

  Skyr med agavesirup er ikke SÅ slemt…men jeg bruger som regel kun skyr hvis jeg skal lave en dressing og alligevel blande det op med noget andet “smag” 🙂
  Havregrød evt. med lidt agavesirup er en god og sund morgenmad, der også sætter gang i din forbrænding 🙂

  -Trine 😉

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *