Halloween

Jeg havde jo i et tidligere indlæg skrevet, at vi i år ikke skulle have noget græskar ved døren, fordi kæresten ikke ville have det. Men det skulle han altså ikke bestemme! Jeg har brugt min søndag på at udhule græskarret og så det til at se ud som jeg gerne ville. Nu står den ved døren med lys i og pynter så fint. Og ja, mit græskar har fået en vorte i ansigtet, men det har da lidt charme.
Udover græskarret, har jeg også pyntet en lille smule i stuen. Jeg elsker at have lys tændt efter ‘årtiden’ så i mit fad på spisebordet, skulle der selvfølgelig orange lys i – og en sød lille halloweenstage som jeg fandt til næsten ingen penge. Det er selvfølgelig ikke meget halloween vi har herhjemme, men lige præcis nok.Gør I noget ud af halloween?

2 tanker om "Halloween"

  1. Christina

    Hehe. Mange tak 🙂 – det er et lille græskar, så det var faktisk svært at lave ansigtet. Og ja, jeg elsker at pryde mit fad med den årstid vi er i 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *