God Nat Te


Godnat te – hvad er det?:
Denne te skulle være rigtig god, hvis man har svært ved at sove om natten. Blandingen i teen gør ganske simpelt, at man bliver træt. Det er kendt, at tørrede urter mange steder fungerer som gammelt husråd mod lidt af hvert.
Indeholder blandt andet; Kamilleblomst, humle, baldrian, rolike, rosenblade m.m.
Brugsanvisning:
Kom lidt af teen i en tepose og i kogende vand. Lad det trække i 5-7min. Jeg brugte cirka 1 stor spiseskefuld te i min tepose, og synes at det var den mængde der gav den bedste smag.
Pris og forhandlere:
Jeg har købt denne godnat te i Tiger til 20kr. Der findes mange forskellige slags godnat te i forskellige prisklasser.
Min vurdering:
Min første tanke omkring teen var faktisk, at det sikkert ikke virker. Jeg åbnede posen og wauw! Sikke en fantastisk duft; teen har en kraftig duft af mint. Smagen er virkelig også dejlig frisk og lækker!
Men jeg må indrømme, at det vidst er det eneste positive der er at sige om teen. Jeg synes slet ikke det virker. Jeg ved ikke om det er fordi det er en te fra Tiger, eller hvad. men den gør mig slet ikke mere ‘træt’ end jeg er i forvejen og jeg sover stadig uroligt om natten.
Jeg ved faktisk ikke, hvorfor jeg endte på teen fra Tiger – for der er godt nok mange forskellige at vælge mellem. Jeg har tænkt mig, at hvis jeg skal købe teen igen, så skal det være fra et andet sted – bare for at se/smage forskellen og så for at se om det måske virker.
Har du prøvet ‘godnat te’? Hvad synes du om det?

6 tanker om "God Nat Te"

 1. Christina

  Nu ved jeg ikke om du tager medicin, men du skal jo tænke på at HVIS du gør – så er det ikke sikkert, at man må drikke godnat te fordi der er baldrian i.

  Men jeg synes bare ikke der skete noget som helt, da jeg tog det.

  Svar
 2. Christina

  Nu ved jeg ikke om du tager medicin, men du skal jo tænke på at HVIS du gør – så er det ikke sikkert, at man må drikke godnat te fordi der er baldrian i.

  Men jeg synes bare ikke der skete noget som helt, da jeg tog det.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *