Et nyt bur til dyrene

Jeg skrev på min facebook-side, at jeg havde modtaget en stor pakke med posten idag – og at jeg nok skulle blogge om det, når jeg havde pakket den op og samlet den. Jeg havde nemlig bestilt et nyt bur til dyrene – og det var det der var kommet!

Dyrene var simpelthen så hjælpsomme, da jeg begyndte at pakke buret ud. De skulle jo se hvad der skete, og de var over det hele; i papiret, i kassen, ovenpå buret, under kassen osv. Da kæresten var på arbejde, var det nu rart nok med nogle handy-men – selvom det viste sig at de var mere til besvær end til gavn.
Rofus gik kold halvvejs og tog sig lige en lur på sofaen – ja, det er skam hårdt at samle bur! Imens han slappede af på sofaen, måtte jeg jo selv klare resten – og faktisk var det meget nemmere at samle buret, uden dyrenes hjælp. Jeg fortsatte så med at samle buret, og hold nu op hvor var det noget bøvl! Skruerne ville ikke skrues i og det var som om at siderne var skæve – jeg var ved at give op mange gange!
Men endelig blev buret samlet! Og efter at have omrokeret på pladerne i buret noget der ligner 100 gange, besluttede jeg mig for at jeg ville prøve denne indretning først – jeg kan jo altid lave det om, hvis det ikke fungerer. Jeg er super glad for buret, for her er der mere brugbar plads end der var i det gamle bur.

10 tanker om "Et nyt bur til dyrene"

 1. Christina

  Hehe. Jeps, jeg bestilte det i Mandags (var det ikke mandag jeg bestilte det?) og havde det torsdag, så det klager jeg ikke over 😀 .. Sådan synes jeg altid det er ved zooplus.de – og det er jo lækkert! 😀
  Ja, buret er virkelig lækkert synes jeg. Godt køb, hvis jeg selv skal sige det 😀

  Svar
 2. Christina

  Hehe. Jeps, jeg bestilte det i Mandags (var det ikke mandag jeg bestilte det?) og havde det torsdag, så det klager jeg ikke over 😀 .. Sådan synes jeg altid det er ved zooplus.de – og det er jo lækkert! 😀
  Ja, buret er virkelig lækkert synes jeg. Godt køb, hvis jeg selv skal sige det 😀

  Svar
 3. Anjaaeh

  Sikke et lækkert bur! (Dyrene er sgu egentlig også ret lækre…)
  Og det var da egentlig ret hurtigt det kom med posten, var det ikke? God service! 🙂

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar
 4. Christina

  Ja, jeg tror også jeg bliver gladere og gladere for det. Det er bare som om min flæske fede Tello ikke HELT kan komme igennem hullerne (det er måske en smule pinligt at indrømme, haha).

  Svar
 5. Christina

  Ja, jeg tror også jeg bliver gladere og gladere for det. Det er bare som om min flæske fede Tello ikke HELT kan komme igennem hullerne (det er måske en smule pinligt at indrømme, haha).

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *