Efterår

Jeg elsker simpelthen efterår! Det betyder nemlig at når vejret raser udenfor, så er det okay at tænde alle stearinlys, tage en kop te eller kakao og se en film eller læse en blog – for så er vejret ikke til andet. Det betyder også, at man kan putte sig i et tæppe og hygge indenfor, mens man ud af vinduet kan se vinden rase og regnen piske mod ruden.
Men jeg vil gerne have noget af efterårsstemningen ind i lejligheden; jeg elsker nemlig de røde, brune, gyldne farver, som så tydeligt viser at efteråret er her. Men vi har besluttet – okay, rettelse – kæresten har besluttet, at vi i år ikke skal have et græskar (det har vi ellers altid haft), så derfor har jeg måtte tænke i andre baner. Derfor har jeg bl.a. været på kastanjetur, for så kunne kastanjerne pynte en smule herhjemme.

Nyder du efteråret?

6 tanker om "Efterår"

  1. Christina

    Jamen, det hjælper jo ikke at 'brokke' sig over det. Det kommer hver år, så vi kan ikke gøre noget ved det 🙂 .. jeg synes faktisk der er noget godt ved hver årstid. Men at kunne sidde og hygge med de ting du nævner – det elsker jeg altså 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *