Navneskilte

Jeg har (langt om længe) fået købt navneskilte til alle tre dyr; jeg har snakket om det i lang lang tid. Jeg tror faktisk at jeg snakkede om det første gang, lige da vi fik Rofus – og det er altså 3 år siden! Så nu blev de købt. Jeg fandt dem på ebay, hvor de faktisk kun kostede omkring 20-30kr stykket; det var altså så billigt, at jeg blev nødt til at købe en til dem alle tre. Hvis I selv er interesseret, så kan I finde dem her.
Rofus har prøvet sin i dag på vores lille gåtur, ikke at der var nogen forskel ved det, men jeg synes altså bare at det ser flot ud at dyr har navneskilte på! Jeg valgte at købe dem alle tre i sort (sort metallic-ish) så de kunne passe til alle farver seler, smart ikke? På den ene side står så deres navn – og på den anden side står mit telefon nr.

4 tanker om "Navneskilte"

 1. Christina

  Det er skam med forsendelse: jeg tror faktisk det kostede 28kr pr. stk. med fragt og så var det noget med at jeg fik samme fragt for dem alle sammen, når jeg købte dem sammen.. Eller sådan noget :p

  Det er faktisk ret smart at bruge det som nøglering 'bagefter'. Det kunne være jeg skulle huske det.

  Svar
 2. Lille Lisa

  Fornuftigt! Og hvor er de fine 🙂

  Herhjemme har de også haft navneskilte alle sammen. Dog ikke så fine som dine – bare et lille rundt sort et, med navn på den ene side og nummer på den anden, lige som dit.

  De gange vi så har sagt farvel til dyr, har vi efterfølgende brugt navneskiltene som nøgleringe.

  Forestil dig lige et blik, når folk ser mine nøgler, med et skilt der står COKE på – som jo var Gammelmandens navn. Hehe.

  Hvad måtte du give i forsendelse?

  Kh. Lisa

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *