Love Live Laugh

Jeg har haft tanker om at lave 3 malerier i en serie, som skulle minde en smule om uglen jeg malede på malerkurset (link) – og nu har jeg endelig fået dem lavet. Jeg ville have at der skulle stå et ord på hvert af billederne, og de ord skulle være Love, Live og Laugh. Hvorfor ved jeg ikke, jeg synes bare det er nogle ting man skal huske i livet; man skal huske at grine og elske for at kunne leve livet.

Jeg har været igang med malerierne i noget tid, men det var først nu jeg har været sådan okay tilfreds med dem. Jeg tror måske jeg var lidt for bundet af, at jeg ville have billederne til at ligne uglebilledet. Så jeg havde mange gange, hvor jeg valgte at opgive at male – fordi det slet ikke blev som jeg havde i tankerne. Endeligt valgte jeg bare at male og se hvor det første mig hen; det eneste jeg havde besluttet mig for, var at bruge de samme farver som uglen havde (lilla, lime, blå, rosa og hvid). Faktisk synes jeg det minder en del om ugle-maleriet, og det er jo bare et plus.

Farverne elsker jeg! Det er mine favoritfarver – og det er faktisk også ofte de farver jeg ender med at male og ender med at ‘pifte’ stuen op med. De to puder jeg lavede for noget tid siden (link) har jo også disse farver. Udover at det er mine favoritfarver, så synes jeg også at farverne harmonere rigtig godt sammen.Jeg må dog indrømme, at jeg er kommet i tvivl om teksten skal være sort. Det er som om man ikke kan se teksten særlig tydeligt, fordi baggrunden også er så mørk. Jeg overvejer derfor at gøre teksten hvid istedet .. Men det skal jeg altså lige overveje lidt.

10 tanker om "Love Live Laugh"

 1. Christina

  Mange tak 🙂 .. Men ja, det der tekst er godt nok ved at give mig grå hår. Nu har jeg lige prøvet først at gøre det hvidt og derefter sølv, og lige lidt hjælper det. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre for at det bliver mere tydeligt – så nu lader jeg dem hænge, og så må jeg se hvad jeg gør ..

  Svar
 2. Christina

  Mange tak 🙂 .. Men ja, det der tekst er godt nok ved at give mig grå hår. Nu har jeg lige prøvet først at gøre det hvidt og derefter sølv, og lige lidt hjælper det. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre for at det bliver mere tydeligt – så nu lader jeg dem hænge, og så må jeg se hvad jeg gør ..

  Svar
 3. Anjaaeh

  De er godt nok blevet gode!
  Og ordene er gode, for det er ting man skal huske at gøre/sætte pris på 🙂
  Men kan godt se hvad du mener med at teksten lidt forsvinder, når den er sort. I hvert fald på det første billede, med ordet 'Love' .. Men fine er de! Og jeg elsker farverne.

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar
 4. Anjaaeh

  De er godt nok blevet gode!
  Og ordene er gode, for det er ting man skal huske at gøre/sætte pris på 🙂
  Men kan godt se hvad du mener med at teksten lidt forsvinder, når den er sort. I hvert fald på det første billede, med ordet 'Love' .. Men fine er de! Og jeg elsker farverne.

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *