Charmetrolden Tello

Jeg har i dag taget lidt billeder af dyrene, da jeg har en idé om at jeg vil blive bedre til at tage billeder. Jeg må indrømme, at jeg selv synes disse billeder er ret charmerende. Jeg har leget lidt med lyset og valgt at gøre billederne sort/hvid, da det altså bare gjorde billederne lidt bedre synes jeg.Jeg vil gerne igang med at tage billeder af andet end mine dyr. For jeg må indrømme, at selvom jeg holder af mine dyr, så er billederne bare meget ens. Derfor glæder jeg mig til at prøve at tage billeder af andet/andre.

Jeg vil igang med at tage en masse billeder, for øvelse gør mester ikke?

6 tanker om "Charmetrolden Tello"

 1. Christina

  Mange tak! 🙂 – Jeg synes også det er lykkedes sådan okay med de billeder. Men det er rigtig dyrene laver skøre grimasser, men kunne godt tænke mig at prøve nye ting 🙂

  Så jeg vil øve øve øve mig 😀

  Svar
 2. Christina

  Mange tak! 🙂 – Jeg synes også det er lykkedes sådan okay med de billeder. Men det er rigtig dyrene laver skøre grimasser, men kunne godt tænke mig at prøve nye ting 🙂

  Så jeg vil øve øve øve mig 😀

  Svar
 3. Lille Lisa

  Flotte billeder 🙂

  Jeg ELSKER jo også at tage billeder – især af dyrene, for de laver altid en eller anden åndssvag grimasse – eller det gjorde mine i hvert fald. Nu har jeg kun Aslan tilbage, men han er (heldigvis) super fotogen og ligger bare og gør sig lækker, når kameraet kommer frem.

  – og så ELSKER jeg sort/hvid billeder. De gør bare et eller andet ekstra.

  Glæder mig til at se flere fine billeder – for JO øvelse gør, omend ikke mester, så i hvert fald bedre – plejer jeg at sige. Tihi.

  Kh. Lisa

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *