Jeg har fået farvet hår!

Jeg besluttede mig for, at der skulle ske noget med håret inden weekenden, nu hvor der skulle ske en masse. Så jeg ringede til min frisør og spurgte om hun havde tid til at farve mit hår fredag – og heldigvis havde hun det! Jeg havde en vild udgroning (synes jeg selv), som der skulle ske noget ved – og så aftalte jeg med hende, at jeg gerne ville have nogle striber i også.

Jeg undskylder at nogle af billederne er temmelig dårlige, men det var lige de billeder jeg havde, hvor man bedst kunne se forskellen. For der er en forskel – og jeg synes helt vild godt om det! Der er meget mere spil i mit hår nu! Jeg glæder mig til at se hvordan det ser ud, når man så gør det glat.

Hvad synes du?

10 tanker om "Jeg har fået farvet hår!"

 1. Christina

  Taktaktak 🙂 .. Men du har helt ret, det var ret kedeligt før og uanset hvad jeg gjorde så så det bare tungt og øv-ish ud. Jeg ved ikke lige hvornår det bliver glat, for det er jo som om at hvis jeg glatter det og det bare ser lidt fugt eller regn, så siger det PUF og så krøller det igen :p

  Svar
 2. Christina

  Taktaktak 🙂 .. Men du har helt ret, det var ret kedeligt før og uanset hvad jeg gjorde så så det bare tungt og øv-ish ud. Jeg ved ikke lige hvornår det bliver glat, for det er jo som om at hvis jeg glatter det og det bare ser lidt fugt eller regn, så siger det PUF og så krøller det igen :p

  Svar
 3. Christina

  Mange tak 🙂 – jeg er også helt vildt glad for det. Planen er så den, at næste gang jeg skal til frisør igen skal have striber i så der kommer mere og mere spil i håret 🙂

  Svar
 4. Anjaaeh

  Det er blevet SUPER flot. Dermed ikke sagt at det var grimt før, men det var lidt mere kedeligt og ensfarvet 🙂 .. Er vild med det! Glæder mig til at se billeder af det glat også…. (HINT!)

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *