Fødselsdagsgaver

Jeg havde jo fødselsdag i går, og i den anledning fik jeg nogle fantastiske gaver. Næsten alle gaverne var faktisk noget jeg havde ønsket mig. Jeg er super glad for alle gaverne, så hvis giverne læser med her – så mange tak! Jeg glæder mig til at komme igang med at bruge tingene.

Jeg fik to knive og en knivblok af min kæreste. Jeg har savlet over den, hver gang jeg har set den i en butik, så jeg blev rigtig glad da jeg opdagede at han købte den til mig. Jeg fik en sort og lyserød kniv – så nu har jeg 4 knive i min samling. Jeg er helt vil med ScanPans knive, så jeg håber da vi skal have mange flere af dem.
Af mine forældre fik jeg en symaskine. Jeg blev virkelig virkelig overrasket og glad over denne gave! Jeg har længe ønsket mig en, for den maskine jeg har syet ved er egentlig min mors. Nu har jeg min egen, og jeg glæder mig til at jeg skal bruge mange timer foran den. Jeg synes den ser så lille og fiks ud – men alt ser jo også fikst ud ved siden af min mors (som jo er omkring 20år gammel).
Jeg fik af veninderne jule lysestager, et gavekort til matas, en foundation pensel fra Nilens Jord og min elskede Trible Active creme fra L’Oreal.
Jeg fik af min svigermor og svigerfar ‘Love of Pink’ som er en af mine favorit parfumer; den jeg havde på hylden har været tæt på tom i meget længe, så det var super lækkert at få en ny! Hvis I ikke kender den, så er det en rigtig sød og frisk parfume – helt perfekt efter min smag. Jeg fik også Hobbitten. Jeg havde faktisk ønsket mig den på dansk, men at jeg fik den på originalsproget var absolut et plus! Jeg glæder mig til at læse den.
Anja gav mig to barstole, som jeg ønskede mig. Vi havde disse før (link), og jeg synes bare ikke de passede til køkkenet. De er syner ikke så store og tunge – og jeg er sikker på, at vi nok skal få dem brugt!
Af min bror fik jeg gummistøvler. Det virker måske mærkeligt, men jeg blev virkelig glad for dem (også selvom jeg lige skal ned og bytte dem til et nummer mindre). Men jeg synes de er så fede i forhold til de støvler jeg har gået rundt med før. Forhåbentlig kan disse også holde vand, det ville i hvert fald være et plus jeg ikke er vant til ved de gamle gummistøvler.
Hvad er dit største gaveønske?

6 tanker om "Fødselsdagsgaver"

 1. Ea

  Sikke nogle virkelig lækre gaver! Dem kan jeg godt forstå, at du er glad for!

  Mine gaveønsker må være til jul, men jeg har da et ønske om, at få AppleTV, Marc Jacobs – Lola duften og så en bog til studiet. Og et klatretræ til mine katte! 😀 Men ja, der er heldigvis et stykke tid til jul 😛

  ——-
  http://www.eamariasblog.blogspot.dk

  Svar
 2. Christina

  Ja, jeg er også rigtig glad for gaverne. Alt sammen stort set noget jeg har ønsket mig. Uh ja, det er jo rigtig nok – men det kunne jo godt være, at der var noget du tænker 'det må jeg bare have!' 😛

  Svar
 3. Anjaaeh

  Sikke nogle fine gaver 🙂
  – Jeg ved ikke hvad jeg ønsker mig til min fødselsdag, for det er først i September næste år. Så der er jo god tid til at finde ud af det, hehe.

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *