Fødselsdag

I dag har jeg haft fødselsdag og det har været en helt fantastisk dag! Jeg elsker simpelthen at have fødselsdag, så jeg har set frem til denne dag i lang lang tid – og jeg blev ikke skuffet! I går holdte jeg jo fødselsdagsfest for nogle veninder og det var virkelig en succes! Vi endte i byen og vi var først hjemme ved 5-6 tiden i morges. Men mere om det i et indlæg senere.
I dag har jeg så sagt farvel til Anja, som skulle hjem igen – for jeg skulle igang med endnu et ‘festmåltid’ for mine forældre og svigerforældre har været her og spise til aften. Jeg lavede lavede bagekartofler og kæresten stod for noget lækker lækker kød. Til dessert havde vi købt forskelligt is, da jeg jo elsker is.
Jeg fik også en samme lækre gaver – faktisk alt sammen noget jeg ønskede mig! Så det kunne jo virkelig ikke være bedre – og jeg tror virkelig aldrig man bliver for gammel til at få gaver; jeg gør i hvert fald ikke. Jeg regner med at lave et indlæg om det senere, for så tager jeg billeder af det hele.

8 tanker om "Fødselsdag"

  1. Anjaaeh

    Først vil jeg gerne lige (endnu en gang) sige tak for en fantastisk weekend. Er glad for at jeg måtte komme og fejre dig! 🙂 .. Glæder mig til at se billeder af alt hvad du fik, det er jo altid spændende, hehe.

    – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *