Fødselsdagsforberedelser

Så er vi ved at være klar til i aften! Det er jo i aften jeg holder fødselsdagsfest for mine nærmeste veninder. Men veninde Anja kom igår; og vi har faktisk brugt lige siden hun kom på at blive klar til i aften. Jeg valgte at lave et glimmer tema, så jeg har virkelig været i tænkeboksen for at finde ud af hvordan det skulle være. Både hvordan pynten skulle være, men også hvordan outfittet skulle være – og nu tror jeg faktisk, at det er ved at være som det skal.
Nu vil jeg så gøre mig selv klar til når tøserne kommer .. Ses!

8 tanker om "Fødselsdagsforberedelser"

  1. Christina

    Haha, jeg har ikke rigtig nogle billeder af mit outfit, men jeg skal nok se hvad jeg kan gøre :p
    Og det var virkelig en fantastisk aften/nat – vi blev alle småfulde og havde det sjovt.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *