Vægt-update

Jeg ville lige lave en opdatering omkring mit vægttab. Jeg havde jo et mål der hed, at jeg ville tabe mig 10kg inden min fødselsdag. Desværre når jeg det ikke. Jeg valgte at starte weekenden ud med migræne, som kæresten synes var synd for mig så han lavede lidt god mad og købte lidt slik vi hyggede med. Lørdag var jeg på malerkursus, hvor maden jo egentlig heller ikke var noget jeg måtte få. Lørdag aften endte jeg i byen med en veninde. 
Selvom det var en super hyggelig weekend, så fortryder jeg lidt at have drukket og alt det, når jeg kan se på vægten at jeg har taget på. Det irriterer mig rigtig meget, for jeg vidste jo godt inden jeg gjorde disse ting, at det ville have denne effekt; men jeg havde bare brug for at der skulle ske noget. 
Det har slået mig lidt ud at jeg tog på – men jeg giver altså ikke op på grund af det! Jeg må dog indrømme, at jeg synes det er svært at holde mig fra alt det ‘jeg ikke må’ for tiden. Men jeg tror mest det er fordi der foregår en masse i mit liv lige nu, som jeg synes fylder meget. Jeg har jo blandt andet sidste dag i børnehaven i morgen, og det er jeg rigtig ked af – for jeg ville jo rigtig gerne blive derude!

Og jeg ved også at den kommende weekenden bliver hård, for jeg holder fødselsdag for nogle veninder om lørdagen og om søndagen kommer familien til aftensmad; men hey – man har kun fødselsdag en gang om året, så det skal der altså være plads til! Så har jeg tænkt mig at dyrke mere motion i næste uge og sådan (jeg har jo ikke noget arbejde at stå op til der, så jeg kan rigtig fokusere på mit vægttab).

Men når det er sagt, så har jeg da i alt tabt mig 7,8 kg, og det er jo super! Lidt er jo bedre end ingenting. Jeg er gået – i hvert fald – en buksestørrelse ned og en trøjestørrelse (okay, nogle trøjer, det er som om mine bryster ikke er blevet mindre). 

2 tanker om "Vægt-update"

  1. Simone Warncke

    Synes bare lige, at jeg vil sige tillykke med det flotte vægttab. 7,8 kg er en del og jeg synes virkelig det er flot gjort.
    Det giver lidt motivation at se, at andre kan. Nu får man helt lyst til selv at kæmpe hårdere for det samme. 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *