Små fyrfadsstager

Jeg holder jo fødselsdag på lørdag og skulle bruge nogle sølvfarvede lysestager, så dem har jeg selv lavet. Man kan jo lave dem i præcis de farver man har lyst til, men jeg har valgt at lave dem sølvfarvet, da de så passede til mit tema. De er egentlig utrolig nemme at lave, så jeg ville da lige dele en lille DIY med jer.
Det er faktisk ikke ret mange ting man skal bruge, for at lave stagerne. Man skal bruge nogle stager, noget glimmer og så skal man bruge noget hobbylim som bliver klart når det er tørt. Jeg har valgt at købe nogle billige stager i Søstrene Grene, men man kan jo bruge alle stagetyper – kun fantasien sætter grænser.
Jeg kommer lim på stagerne over det hele. Jeg har smurt det ud med mine fingre, for det synes jeg er nemmest, men man kan selvfølgelig også bruge en pensel. Jeg har lavet et tynd og nogenlunde jævn lag.

.. Og så er det jo bare at gå igang med at drysse glimmeret på.

Og når man så har glimmer på hele stagen er det bare at stille den til tørre og når den er tør (jeg ventede 4-5 timer), så er den klar til brug. Husk at sørg for, at der er lige meget glimmer over det hele, så du ikke opdager bagefter opdager, at der mangler glimmer nogle steder.

Når limen er tør, kan man ‘banke’ stagerne lige så stille sammen eller mod bordet (jeg gjorde det mod bordet), så det overskydende glimmer drysser af.

11 tanker om "Små fyrfadsstager"

 1. Christina

  Det er jo lige præcis det! Det er super nemt at lave – og så ser det bare kanont ud og kan laves alt efter hvilken lejlighed de skal bruges til.
  Hvis du laver det med gradient, så må du endelig gerne vise det 😀 (og jeg vil hellere end gerne lave et indlæg om dit forsøg, hvis du har lyst).

  Jeg har det okay, helt ærligt. Det er svært at forstå og det er egentlig det jeg kæmper mest med; jeg forstår ikke at livet bare kan stoppe. Men når det er sagt, så er jeg okay – vi vidste at han nok ikke blev 2-3 år ældre, såh. 🙂

  <3

  Svar
 2. Christina

  Det er jo lige præcis det! Det er super nemt at lave – og så ser det bare kanont ud og kan laves alt efter hvilken lejlighed de skal bruges til.
  Hvis du laver det med gradient, så må du endelig gerne vise det 😀 (og jeg vil hellere end gerne lave et indlæg om dit forsøg, hvis du har lyst).

  Jeg har det okay, helt ærligt. Det er svært at forstå og det er egentlig det jeg kæmper mest med; jeg forstår ikke at livet bare kan stoppe. Men når det er sagt, så er jeg okay – vi vidste at han nok ikke blev 2-3 år ældre, såh. 🙂

  <3

  Svar
 3. Carina

  Super fed DIY hvor man nemt (og billigt!) kan lave fyrfadsstager til “hver sæson”, hvis det giver mening!
  Jeg skal så meget gøre det her – måske med ombre/gradient – hvad end det nu hedder 😛
  Måske et stort projekt, men man kan da altid prøve 😀

  Håber forresten du er okay, smukke <3

  Knus, Carina
  Carinaliving.bloggersdelight.dk

  Svar
 4. Christina

  Det er i hvert fald en hyggelig lille DIY, og man kan jo lave dem med alt; glimmer, blade, palietter, mosaik.. You name it.

  Jeg synes glimmeret sidder ok fast. Jeg 'bankede' stagerne let ned i bordet da de var tørre, så det der sad løst dryssede af.

  Jeg håber det gav lidt mening? Det er lidt svært at forklare, hehe.

  Svar
 5. Christina

  Ja, jeg synes det er en nem måde at gøre stagerne super fine på. Jeg har ikke gjort noget ved disse, da jeg er bange for at lak eller andet gør, så glimmeret bliver mat (så jeg ved ikke om man kan gøre noget).
  Men jeg har taget stagerne og banket dem lidt ned mit bord, så det glimmer der sad løs kom af.

  Jeg håber det gav mening? 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *