Oprydning

Vi er igang med at rydde op og rydde ud i alt i lejligheden. Jeg er lidt af en samler, men ind imellem får jeg nok og har bare brug for at få ryddet op og smidt ud! Jeg er lige nu igang i køkkenet – og det er jo helt vildt hvad jeg har fået samlet sammen! 
Jeg elsker små bøtter og sådan, og nu har jeg endelig fundet en måde at holde styr på hvad jeg har i dem. Da jeg var i Søstrene Grene i søndags købte jeg sådan nogle små etiketter, som er lavet af det samme som tavler er. Det betyder at man kan bruge kridt til at skrive på. Jeg synes virkelig det ser fedt ud! Jeg er dog ikke kommet så langt endnu, men jeg glæder mig til at se hvordan det ser ud, når jeg får fyldt alle vores små poser med alt muligt over i bøtter med etiketter på.
Nu vil jeg sætte mig til at spise lidt – og så vil jeg fortsætte i køkkenet igen bagefter. Det kunne jo være lækkert, hvis jeg kunne blive færdig med det rum i aften. Det er i hvert fald målet!

4 tanker om "Oprydning"

 1. Christina

  Jeg synes da lidt det er en sød detalje, og så koster de jo bare ingenting! 🙂 hehe. Jeg ville ønske, at de kunne stå fremme så man kunne se dem, men det har vi desværre ikke plads til. Så de må stå så fint inde i skabet :p

  Svar
 2. Anjaaeh

  Det var da en super god idé med de etiketter på krukkerne 🙂 – Helt sikkert noget jeg lige vil huske på, nu når vi skal have lavet nyt køkken og sådan.

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *