Jeg er kommet lidt videre

Jeg er begyndt at bruge mine aftner på at hækle; jeg synes det er vildt dejligt og en god måde lige at koble fra på. For når jeg sidder med det, har jeg ikke mulighed for at smse og følge med på nettet – og indimellem er det virkelig dejligt!
Jeg havde egentlig tænkt mig at hele halstørklædet skulle være lilla, men da jeg ikke engang er 1/3 færdig og allerede har brugt 1 nøgle, kunne jeg godt regne ud at det ikke ville slå til med 2 nøgler i alt. Derfor var jeg nede i byen idag for at købe endnu en lilla garnrulle, men desværre var det en udgået farve, så kunne ikke købe en. Så gik jeg lidt i panik, for hvad skulle jeg så gøre? Jeg besluttede mig derfor for, at købe en hel anden farve og så prøve at lave lidt mønster. Hvordan det kommer til at se ud, ved jeg ikke helt endnu – men håber det bliver okay. Jeg overvejer stadig at lave en diy på halstørklædet, hvis det bliver okay.

2 tanker om "Jeg er kommet lidt videre"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *