Har I set …

.. at bloggen har fået sig en ny header?

Jeg har endelig fået lavet en header som jeg synes er original og som er mere mig end den der var på bloggen før. Den selvfølgelig ikke særlig personlig, men behøver den være det? Jeg synes i hvert fald den er fed! Udover at ændre skriften på min header, har jeg valgt at lave en menubar under. Jeg er faktisk blevet rigtig godt tilfreds med resultatet; det er nyt på bloggen – og det kan jeg godt lide.
Før så banneret jo sådan her ud på bloggen, og selvom jeg var glad for den da den blev lavet, og har haft den på bloggen, må jeg indrømme at jeg synes den måske var lidt kedeligt? Det var måske alt for stilrent i forhold til hvad min blog indeholder. Jeg kan rigtig godt lide skrifttypen, men jeg synes bare der skulle ske lidt mere i min header.
Jeg har længe tænkt over, at bloggen trængte til et nyt look, så det er jeg gået igang med – og jeg er slet ikke færdig. Det jeg har fået lavet indtil nu er jeg nu meget godt tilfreds med. Jeg havde overvejet at komme nogle farver på bloggen, men jeg er virkelig bange for at det kommer til at ligne en farvelade – eller også er jeg bare farveforskrækket? Jeg ved dog ikke hvad næste ændring på bloggen bliver, men nu må vi se.
Hvad synes du om min nye header?

11 tanker om "Har I set …"

 1. Christina

  Ja, det giver noget helt andet med den nye header. Og mange tak 🙂
  – åh, det er virkelig også tidskrævende, så man skal give sig tiden til det så det bliver godt 🙂

  Svar
 2. Christina

  Ja, jeg overvejer stadig de farver .. Meeeeen. Argh, jeg ved ikke helt om jeg tør. Jeg overvejer at gøre noget i den ene side istedet; vi får at se 😀

  Svar
 3. Anjaaeh

  Jeg synes det ser rigtig fint ud.
  – Og det med farverne synes jeg godt du kunne eksperimentere med, hvis det er det du har lyst til 🙂 .. Dermed ikke sagt at det ikke er fint som det ser ud nu, for det er det bestemt! Men hvis du selv føler for at have mere farve, så synes jeg da bare du skal kaste dig ud i det. Man kan jo altid lave det om igen 🙂

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *