Så kom billedet på plads

Så kom uglen op i stuen; om det er der den skal blive ved jeg ikke helt, men det er faktisk det eneste sted der som sådan er plads til den – og kæresten (og min mor) synes, at den skulle da op og hænge, så det gør den nu. Jeg har lige nogle ting ved billedet jeg vil have ændret på et tidspunkt, men det bliver ikke nu. Men jeg synes det er lækkert at få farver ind i stuen igen – vi har i en periode kun haft sort, sølv og hvid herinde, så det er virkelig lækkert!
Der er åbnet en Søstrene Grene i Esbjerg; og jeg elsker den allerede! Kæresten og jeg var dernede idag – trods tømmermænd – for jeg ville altså lige se, om jeg ikke kunne finde noget maling og sådan. Og jeg fandt en masse lækre farver! Så nu tror jeg, at jeg vil sætte mig og male lidt med god samvittighed, for jeg har brugt dagen på at gøre rent herhjemme.

3 tanker om "Så kom billedet på plads"

 1. Christina

  Jeg elsker det virkelig også; det er på en eller anden måde helt magisk at gå derind. Jeg glemmer alt om tid, imens jeg når og bliver inspireret af alle deres ting. Hvis det ikke var fordi jeg havde en tømmermændsramt kæreste med igår, så havde jeg nok købt hele butikken. Hehe.

  Du må bare få lillepigen med til at male; der kunne sikkert komme nogle fede fede billeder ud af det 🙂

  Svar
 2. Christina

  Jeg elsker det virkelig også; det er på en eller anden måde helt magisk at gå derind. Jeg glemmer alt om tid, imens jeg når og bliver inspireret af alle deres ting. Hvis det ikke var fordi jeg havde en tømmermændsramt kæreste med igår, så havde jeg nok købt hele butikken. Hehe.

  Du må bare få lillepigen med til at male; der kunne sikkert komme nogle fede fede billeder ud af det 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *