Malerkursus

Jeg har i dag været til malerkursus hos ‘Losus Desgin – glaskunst og billedgalleri’. Det er første gang jeg prøver sådan noget, men forhåbentlig er det ikke sidste gang. Det var super fedt at få nogle teknikker og idéer til hvordan man kan male. Jeg har jo malet meget herhjemme, men at lære nye ting er jo altid fedt. Fx malede vi mest af tiden med fingrene – noget som jeg aldrig har gjort før.
Jeg fik malet en ugle, og selvom jeg elsker farverne ved jeg stadig ikke helt om det er lige mig – men er det ikke altid sådan, at man er en smule selvkritisk? Men det har i hvert fald givet mig lysten til at male noget mere, så nu skal jeg bbare have købt nogle lærreder og noget maling, så jeg kan komme igang igen.

2 tanker om "Malerkursus"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *