It’s friday!

(ja okay, sangen er ret dårlig)

It’s friday, friday! Nu er det endelig fredag; en dag jeg på den ene side har glædet mig til og på den anden side ikke har.
Jeg synes denne uge har været ret hård, så jeg har set lidt frem til weekend, og til at kunne koble fra og ikke skulle tænke og tage stilling til noget. Jeg havde en lang vagt igår, som blev afsluttet med en forældreaften så min krop var godt brugt da jeg kom hjem – så jeg ser frem til at jeg i aften kan komme hjem og smide mig på sofaen og lave ingenting.
På den anden side er der idag en uge til jeg har sidste dag i den børnehave jeg er i – noget som jeg bestemt ikke bryder mig om, for jeg er virkelig glad for at være der. Men sådan er det jo med vikarstillinger, der er jo en deadline. Så nu er jeg igang igen med at søge arbejde; og det er som om at der er 500 andre end mig der også søger de stillinger som jeg søger. Øv.
Har I set frem til fredag og weekend? Hvad skal I lave i weekenden?

4 tanker om "It’s friday!"

 1. Christina

  Ja, jeg kan jo så kun slappe lidt af her til aften, for skal på malerkursus i morgen. Hehe. Men jeg nyder det!
  Åh, jeg er slet ikke blevet inviteret med til det i morgen (skuffet!). Så er det godt jeg kan tage på malerkursus istedet :p
  Ej hvor det lyder hyggeligt, med sådan en shoppingtur med søsteren.

  Svar
 2. Christina

  Ja, jeg er også rigtig glad for at jeg endelig kan få lov at koble bare lidt af. I morgen skal jeg på malerkursus, så der er der gang i den igen. Hehe.
  Åhnej, god bedring til dig. Jeg hader virkelig at være syg. Jeg håber det snart går over, så du kan kommer afsted til fest 🙂

  Svar
 3. Anjaaeh

  Godt du endelig kan slappe lidt af 🙂
  Jeg har set MEGET frem til weekenden. I aften skal jeg til Luxudelic, og i morgen skal jeg mødes med en masse dejlige tøsebørn – og dyr! Søndag står den så på power-shopping med min lillesøster, så jeg får nok at se til, hehe.

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar
 4. Anna

  Lyder hårdt med de vagter og alt det der, godt du kan få slappet af så 🙂
  Jeg ved ikke selv om jeg ser frem til weekenden, da jeg er syg… Jeg har været syg lige siden sidste fredag – overdrevet nedern. Hvis jeg bliver rask skal jeg lørdag til en lille fest og søndag aften skal jeg så tilbage på min efterskole 🙂
  Kig gerne forbi http://www.annagardel.blogspot.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *