Oktober måned

Jeg synes at oktober måned er den bedste måned på hele året; jeg har en masse ting jeg skal og som jeg glæder mig til! Jeg har faktisk altid elsket oktober måned, det er en måned hvor bladene skifter farver, vejret ændrer sig, det er tid til hygge med stearinlys og te og meget mere. Men udover det, så er det også en måned for oplevelser:

Malerkursus

Jeg skal på malerkursus i denne måned; noget som jeg aldrig har prøvet før. Jeg kan ikke engang fortælle jer, hvad det handler om – for det aner jeg ikke. Min mor ringede en dag og spurgte om jeg ville med, og så sagde jeg ja. Jeg er rigtig spændt på hvad det er for noget, men bare det at komme ud og lære nogle teknikker (som jeg tror vi skal?), lyder da meget spændende.

Frisør
Ja, det lyder nok ikke som en helt vild stor ting, men jeg kan faktisk slet ikke huske hvornår jeg sidst var til frisør for at få farvet mit hår. For jeg har besluttet mig for, at nu skal der ske noget med det – og frisøren skal hjælpe mig. Jeg har bestilt tid til striber, men hvilken farve striber det bliver aner jeg ikke endnu. Men jeg glæder mig; det bliver godt med lidt selvforkælelse.

Min fødselsdag
Ja, det behøver vel ingen forklaring? Jeg er som et barn, når det kommer til min fødselsdag; jeg elsker gaver, gæster og kage, så denne dag betyder rigtig meget for mig. Jeg tæller ned til dagen hvert år – og den har hvert år levet fuldstændig op til mine forventninger. I år invitere jeg familien op og spise, så det skal nok blive rigtig hyggeligt.
Fødselsdagsfesten
I år har jeg valgt at holde en lille fest, hvor jeg fejrer de nærmeste veninder. Normalt plejer vi at holde kæmpe fester med 20-25 mennesker, men det synes jeg ikke rigtig jeg havde lyst til i år. Jeg glæder mig rigtig meget til at feste igennem med disse dejlige tøser! Jeg har inviteret tøserne til mad og derefter regner jeg med at vi tager et smut i byen.
Michael Jackson – The Immortal Tour
Denne koncert har jeg glædet mig til i snart et halvt år nu! Jeg skal afsted med kæresten og min veninde T, og jeg er sikker på at vi nok skal få det sjovt. Jeg har før fortalt at jeg havde købt billetter til koncerten (link) – men nu er det snart en realitet at vi skal afsted! Jeg tæller dagene indtil og jeg synes tiden går alt alt for langsom.
Jeg glæder mig til alt på min lille liste! Selvom det samtidig også har været en ret dyr måned (med alt det jeg skal), så er jeg sikker på at pengene er givet godt ud. Og jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om de forskellige ting. Første ting på min liste er malerkursuset, som jeg skal til allerede på lørdag!
Hvad skal du lave i oktober?

8 tanker om "Oktober måned"

 1. Anjaaeh

  Jeg er glad for at have fået chancen for at være en del af din yndlingsmåned! Og jeg glæder mig uendeligt til at fejre dig! 🙂 Håber alle dine håb og ønsker for måneden holder stik <3 ..

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar
 2. Anjaaeh

  Jeg er glad for at have fået chancen for at være en del af din yndlingsmåned! Og jeg glæder mig uendeligt til at fejre dig! 🙂 Håber alle dine håb og ønsker for måneden holder stik <3 ..

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *