Hækle projekt

Jeg har gang i et lille hækle projekt. Jeg er gået igang med at hækle et halstørklæde; forhåbentlig kan den fungere som en tubetørklæde, når jeg er færdig. Jeg ville egentlig have hæklet sokker, men da jeg kom i tanke om at sokkerne gerne skulle ligne hinanden i fasthed og sådan droppede jeg det. 
Men som i kan se er der laaang vej igen, men det gør nu ingenting for det er super hyggeligt at sidde med – og hvor har jeg dog savnet at sidde med det! Jeg tog chancen igår (hvor jeg begyndte) – jeg har jo ikke hæklet i lang tid pga. mit håndled. Indtil nu gør det ikke ondt, så det er jo helt fantastisk!
Jeg har undervejs skrevet ned hvad jeg har gjort, så – hvis det lykkedes – vil jeg give jer opskriften, når jeg er færdig med den. Men først, skal jeg liige være færdig med den..

7 tanker om "Hækle projekt"

 1. Christina

  Hejsa 🙂
  Mange tak. Jeg har faktisk ikke overvejet akupunktur. Jeg har lige været på sygehuset for noget tid siden for at få tjekket håndleddet, og der fik jeg af vide at det bare var en overbelastning – men at det kunne tage lang tid at komme over 🙂 ..

  Svar
 2. Christina

  Hejsa 🙂
  Mange tak. Jeg har faktisk ikke overvejet akupunktur. Jeg har lige været på sygehuset for noget tid siden for at få tjekket håndleddet, og der fik jeg af vide at det bare var en overbelastning – men at det kunne tage lang tid at komme over 🙂 ..

  Svar
 3. englen

  Ih glæder mig til at se det færdige resultat ;).

  og uhh sokker. har du en nem hækleopskrift på sådan et par som du har lyst til at dele?

  Svar
 4. englen

  Ih glæder mig til at se det færdige resultat ;).

  og uhh sokker. har du en nem hækleopskrift på sådan et par som du har lyst til at dele?

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *