Behind the blog: Mønneberg

Pia fra bloggen moenneberg.blogspot.dk har været så sød at svare på mine spørgsmål til denne måneds Behind The Blog. I kan se hendes blog ved at trykke her.

 

Fortæl om dig selv; hvem er du, hvor gammel er du og hvad laver du?
Mit navn er Pia Lyng, er født 26. Februar 1991, så det gør mig til 21 år og nogen måneder. Lige nu bor vi i en mindre by på landet, nemlig Hyrup, som er beliggende mellem Vejle og Juelsminde. Her bor jeg med min kæreste, hans mor, og alle vores dyr. Og ja i læste rigtigt. Hans mor.. Vi bor dog heldigvis i hus, hvor den øverste etage er lavet lidt som en mindre lejlighed. Jeg er hjemmegående af personlige årsager, så jeg har masser af tid til at arbejde med mig selv, og hygge om alle mine mange dyr. Jeg stor elsker dyr, og har en del selv, lige nu ejer jeg 1 hund, 13 ildere, 1 mus, 19 rotter og 2 katte 🙂 Og jeg elsker at deltage på udstillinger med mine ildere.
Hvis du skulle beskrive dig selv med 3 ord, hvilke tre skulle det så være? Og hvorfor?
Dyreglad, genert og temperamentsfuld.
Jeg elsker dyr, som nævnt. Jeg har en social angst, som gør at jeg er meget forsigtig og genert, og så har jeg måske et voldsomt temperament.
Hvor ser du dig selv om 5 år?
Forlovet med min nuværende kæreste. Flyttet i hus uden svigermor, måske endda vores eget hus. Og at jeg er ‘rask’ nok til at arbejde, gerne i en mindre dyrehandel eller bogforhandler. Måske endda med endnu en hund, helst en rottweiler tæve!
Hvad er din største drøm?
At jeg bliver ‘rask’ og kan begynde at leve det folk ser som et normalt liv. Og at blive moster endnu engang!
Hvad er dit bedste minde?
Det svært at skulle vælge, da jeg har så mange skønne minder.
Men en af de første gange jeg holdte min nevø, og han kun ville falde i søvn i mine arme. Det var nok det mest fantastiske at se sådan en bette gut falde i søvn i armene på mig, og forsvinde ind i drømmeland.
Fortæl noget om dig selv ikke ret mange ved.
Jeg elsker at kigge på børneting, om det tøj eller ting er lige meget. Men jeg har intet ønske om selv at blive mor, i hvert fald ikke før jeg føler mig stærk nok.
Hvad fik dig til at begynde at blogge?
Jeg begyndte faktisk at blogge, fordi jeg i en længere periode fulgte med på denne blog. Følte mig så inspireret at jeg følte jeg også ville være med, selvom jeg ikke vil kunne bidrage med lige så mange fantastiske kreative ting som Frk. Stubba eller mange andre super bloggere.
Hvorfor blogger du? Har du en drøm eller et mål med din blog?
Jeg blogger fordi jeg kan lide at få mine tanker, idéer, oplevelser og meget mere, ned på skrift. Jeg har ikke en drøm eller mål med min blog.
Hvad er det bedste ved at blogge? Og hvad er det værste?
Det bedste ved at blogge er at man på en måde har sit eget frirum. Og så elsker jeg altså at folk kommentere på ens indlæg, det viser bare at der findes nogen som har læst med.
Det værste.. hmm… Jeg vil nok sige at det er den med at man bliver en smule afhængig af at skulle tjekke op på de forskellige blogs dagligt, og på den måde glemmer jeg at gøre nogen ting, for eksempel at gå i seng i ordenlig tid!
Hvad blogger du mest om?
Jeg tror jeg blogger mest om mine dyr, fordi de altså fylder en stor del af min hverdag. Jeg prøver dog at blogge om andet end dyrene.. Men så går det ofte meget op i kage.
Hvorfor hedder din blog det den gør?
Jeg valgte at slette min gamle blog, da jeg ikke synes navnet var okay længere, og jeg ville starte på en frisk.
Så jeg begyndte at tænke alt igennem, for ønskede heller ikke et navn som ville binde mig lidt til et bestemt emne, fordi min blog skulle være ‘personlig’ og måske lidt hyggelig? Så jeg tænkte igennem, og endte med at gå ud tilbage i tiden og bruge et navn jeg blev kaldt af min barndomsvenindes mor – nemlig Mønneberg.
Hvordan er du kommet så langt med din blog?
Jeg føler ikke jeg kommet langt, jeg er stadig ret ‘grøn’ med det at blogge.
Tror dog jeg har været heldig at få mine 49 elskede faste læsere, ved at kende dem i den ‘rigtige verden’ og så have lavet to give aways. Men hvem ved? Måske nogen tænker jeg har en god blog.
Hvilke tanker har du gjort dig omkring designet på din blog?
Ikke rigtig nogen. Jeg valgte et jeg kunne lide, da jeg synes det var lidt ‘almindeligt’ og ja. Det var vist den tanke.
Tager du hensyn til noget eller nogen, når du blogger? Er der noget du aldrig kunne finde på at 
skrive på din blog?
Prøver at holde min blog så ‘venlig’ som muligt, så den er mere åben for alle der har lyst til at være med.
Jeg ville aldrig begynde at skrive om de helt personlige ting, som kun vedkommer få personer, men ellers er jeg meget åben over for at skrive om det meste.
Hvilken slags blogs læser du selv? Hvorfor?
Jeg læser ALT!
Om det så er de kreative blogge, mode bloggene, om skønhed på den ene eller anden måde, og de lidt mere personlige blogge. For mig er blogland nemlig et sted fyldt med inspiration af alle slags.
Hvilken slags musik hører du? Og hvilken sang kan du høre igen og igen?
Jeg høre lidt blandet musik, da jeg ofte bare falder for en sang, om det så er pop, rock eller andet.
Den eneste sanger jeg har holdt fast i er faktisk P!nk, og hendes musik køre ofte på repeat. Og lige nu er det faktisk nok Taylor Swift’s “We are never ever getting back together”
Hvis du stod overfor dit sidste måltid; hvad ville du så have at spise?
Den er lidt svær, for min tanke er at jeg ville proppe mig med sushi, da jeg virkelig elsker det. Men ellers skulle det være en stor skål spagetti og kødsovs, det virker nemlig mere hjemligt.
Hvad var dit sidste køb? Og hvad bliver det næste?
Det sidste jeg købte er JorgObé peel of mask, som jeg glæder mig til at prøve.
Hvad er det første du gør om morgenen? Og det sidste inden du går i seng?
Jeg tjekker ALTID facebook, blogger og to forskellige forums, for derefter at lukke hunden ud i haven.
Hvis du skal nævne et citat/motto, hvilket skal det så være? Og hvorfor?
Venner er som stjerner,du kan ikke altid se dem, men du ved at de er der.
-Okay jeg googlede mig til det! Fordi jeg er dårlig til citater og ikke husker så godt.. Men dette er altså bare godt!
Link til bloggen: www.moenneberg.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *