Nye støvler

Jeg var med min mor i Føtex idag, for at handle lidt – og da vi kom ind i butikken stod disse Friis & Company støvler og ventede på mig. Jeg var slet ikke i tvivl om, at de skulle med mig hjem. Jeg vil så gerne lære at gå i høje sko uden at ligne en tosse, så derfor skal der jo også købes nye sko. Og virkelig; disse sko er fantastiske. Jeg føler slet ikke at jeg har høje sko på – og det er jo nok pga. hælen, da den jo er så bred. Men jeg føler at jeg kan gå i dem, hvor jeg ofte ved andre høje sko føler jeg ikke kan holde balancen og sådan.

Og jeg er helt forelsket i dem! Jeg glæder mig til at jeg skal have dem på, for de er virkelig fantastiske at gå i. Jeg har før haft nogle lignende, som jeg gik så meget i at de gik i stykker og jeg blev nødt til at smide dem ud. Jeg håber at jeg bliver lige så glad for disse!
Hvad synes du om dem?
– er du til flade eller høje sko?

6 tanker om "Nye støvler"

  1. Mie

    Havde det være fb, havde du fået en “synes godt om”. Jeg elsker høje sko. Synes de er så finde, men til hverdag går jeg mest i flade sko:-)

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *