Aften

Jeg synes det er så hyggeligt at sidde om aftenen med stearinlysene tændt og lade op til næste dag – og uge. Det giver altså bare en helt bestemt atmosfære og stemning når alle lamper er slukket og det kun er lysenes flammer der skaber lyset i rummet. Man føler sig næsten forpligtet til at tage en kop et eller andet og pakke sig ind i et tæppe. Især når det er rigtig efterårsvejr med regn og blæst – som det er nu.
Efter aftensmaden fik jeg lyst til at bage brød; det er noget jeg aldrig har prøvet før – og så er dette brød uden mel, så det er sundere end almindeligt brød (det kan vi godt lide!). Og resultatet, ja det blev rigtig godt. Det er nu hyggeligt at slutte dagen af med ‘aftenskaffe’; brød med ost og et glas mælk.
Når vi har siddet her lidt og spist det lyne brød, er tiden ved at nærme sig at alle lysene skal pustes ud og jeg skal finde min vej ud og børste tænder, for derefter at kravle ned under dynen og falde i søvn i min kærestes arme. God aften til jer alle!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *