Trætte dyr

Det er skønt at komme ud i køkkenet og se, at dyrene bare er gået omkuld i løbegården. Nu hvor det begynder at blive koldere og koldere, har dyrene også en tendens til at sove længere. Mailo og Rofus var rigtig trætte og sov på deres underlige måder, som var de blevet smidt derud. Jeg tvivler altså på, at man kan sove godt sådan.. Men ja, det må de jo selv bestemme. Men jeg synes nu altså de ser så søde ud, når de ligger og bobler.
Jeg er rigtig glad for, at de har accepteret (okay, accepteret og accepteret ..) at være i løbegården og det har virkelig fungeret godt efter vi har fået lavet en løsning, så Rofus ikke kan komme ud (se løsningen her). Jeg kunne dog godt tænke mig, at løbegården var en smule større. Det er en 8panelers og jeg ved at man kan få en med 11 paneler – jeg har dog overvejet om man ikke selv kunne lave de sidste 3 paneler (det må vidst blive et projekt på et tidspunkt). Derudover skal vi have fat i en bund til den, så vi kan tage den med til fx udstillinger.
Tello derimod.. Han har virkelig svært ved at acceptere at man laver noget, hvor han ikke er med. Han er simpelten noget af det mest misundelige og nysgerrige jeg nogensinde har set. Han skal og vil være med til alt! Og det var selvfølgelig ingen undtagelse nu. For selvom Tello egentlig legede inde i stuen, så kom han løbende ud i køkkenet, da jeg begyndte at tage billeder af de andre – og som I kan se på billederne, så blev han ved med at hoppe op af mine ben som ‘hvad laver du, hva hva hva?’.
Det er selvfølgelig ret charmerende, at han altid er der hvor man er fordi han bare så gerne vil være sammen med mig – og jeg skriver mig, for det er kun mig han har det sådan med. Kærestens og Tellos forhold er en helt anden; faktisk er det sådan at Tello hader ham – og kæresten til tider hader Tello. Jeg tror dog bare at Tello har luret, at det er mig der nusser og pusler om ham og det elsker han!

6 tanker om "Trætte dyr"

 1. Julie Stuhr

  Søde, smukke drenge 🙂

  I silvan har de pressenninger til 14 kr, og på de fleste udstillinger må man gerne bruge sådan en til bund. Dyrene er desuden underholdt med at grave i den -.-

  Svar
 2. Julie Stuhr

  Søde, smukke drenge 🙂

  I silvan har de pressenninger til 14 kr, og på de fleste udstillinger må man gerne bruge sådan en til bund. Dyrene er desuden underholdt med at grave i den -.-

  Svar
 3. Anjaaeh

  Jeg grinte stille for mig selv, da jeg så Rofus på det første billede. Jeg ved ikke hvad det er han ligner, men for pokker hvor ser det skørt og sødt ud, hehe. — Tello ser jo, som altid, ud som om han er klar til at lave ballade. Smukke dyr <3

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar
 4. Anjaaeh

  Jeg grinte stille for mig selv, da jeg så Rofus på det første billede. Jeg ved ikke hvad det er han ligner, men for pokker hvor ser det skørt og sødt ud, hehe. — Tello ser jo, som altid, ud som om han er klar til at lave ballade. Smukke dyr <3

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *