Det sunde køkken

Jeg må indrømme, at jeg ikke var populær i min kærestes øjne da jeg kom hjem efter en ‘lille tur’ i føtex. Jeg havde godt nok fortalt ham, at jeg ville handle lidt ind, meen. Jeg tror ikke helt han havde regnet med, at det var dette der ville komme i kurven. Men det var det altså, for skal man spise sunde ting – ja, så er det også sunde ting man skal have med hjem.
Jeg har kigget på nogle opskrifter, som jeg bare bliver nødt til at prøve – og det skulle der jo selvfølgelig handles ind til! Jeg synes det er svært at holde gejsten hver dag, når det er meget trivielt det jeg spiser, så derfor er jeg igang med at prøve ting lidt af. Fx har jeg i tankerne at prøve at bage et brød med en masse masse kerner; jeg skal nok fortælle mere om dette brød på et andet tidspunkt.
Derudover havde Sund Mums på sin blog en opskrift på en ‘sund’ kage, som virkelig bare lød alt for lækker. Og nej, det er egentlig ikke fordi jeg har tænkt mig at jeg nu skal igang med at spise en masse kage, men jeg vil altså se hvordan denne smager! Og hvis nu kæresten også kan lide den, så ville det jo virkelig være fantastisk. Så kunne man jo lige så godt lave denne frem for en anden, hvis man får besøg eller sådan noget.

6 tanker om "Det sunde køkken"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *